Reklama

Reklama

Feed the Gods

Trailer

VOD (1)

Recenze (8)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dvojica bratov sa po smrti ženy, ktorá ich vychovala, rozhodne vyhľadať svojich neznámych biologických rodičov. Cesta ich zavedie do malého horského mestečka, ktoré má svoju nebezpečnú legendu o Bigfootovi a turisti tu mávajú trochu nahnutý osud. Nič špeciálne, ale po režisérovom minulom shite rozhodne príjemný krok vpred. Dobrodružný, slušne natočený i obsadený horor, ktorý však dopláca na svoju zmätenosť, nerozhodnosť, rozvláčnosť a predvídateľnosť. Ono by ani nevadilo, že ten film ponúka niečo opozerané a očakávané, mne vadilo, že pridlho neponúkal skoro nič, tváril sa že predvedie niečo iné, no nakoniec tam tresol presne to, čo sa čakalo a ešte to aj akosi odbil. Ináč to malo fajn potenciál na priamočiare žánrové béčko za 3*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak celkem jsem se těšil. Film sliboval solidní mytologii a hlavně zajímavý příběh o rituálehc a obětování. Nakonec se z toho ale stala fraška o bigfootovy a o pomstě. Dvojice bratrů jde zkoumat proč jejich matka zemřela no a narazí na vesnici která obětuje lidi pro "boha". Z boha se nakonec vyklube bigfoot. Je to sice zajímavej námět ale pokavaď film nevidíte tak vám nedojde jak špatně je film natočený. Je z toho nakonec jen obyčejná naháněčka v lese. Navíc se stupidním koncem. Maska sice není vyloženě špatná ale i tak si tvůrci mohly více vyhrát. Čekal jsem daleko více. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No cesta za pravdou vedla skvělým místem ale samotna legenda neměla žádnou přitažlivou atmosféru což je škoda, ani extra napětí nebo strach nic no. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Relativně dobrou první půlku s fajn pocitem, že "tohle městečko je nějáký divný" a s docela zábavnýma postavama, vcelku strhává půlka druhá, která zdaleka nevyužila vybudovaného potenciálu. Přímočarost a jednoduchost mi u těchto filmů nevadí, ale ti chlupáči jsou tam prostě všeho všudy snad 2 minuty a zbytek je jen sterilní, tmavá naháněčka v lese(povětšinou s lidma). 3 a to jen ze sympatií.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale na mě snímek „Feed the Gods“ působí tak nějak divně, jako kdybych se koukal na něco, kde se tvůrci nemohli rozhodnout, o co nakonec půjde, a tak vršili nápad za nápadem, jako kdyby si vzali několik sad puzzle skládanek, smíchaly je dohromady a pokusili se z toho vytvořit jeden obraz. Ne, jasně, že ten výsledek nebude vypadat moc dobře. A nevypadá. ()

Reklama

Reklama