Reklama

Reklama

Ohledně minulé noci

  • USA About Last Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Konečně skvělá komedie o tom, co chtějí muži a co ženy. Bernie a Joan jsou dva chroničtí baliči a vášniví nadšenci všeho, co se týká randění. Když Bernie seznámí svého nejlepšího kámoše Dannyho s Joaninou spolubydlící, je jasné, že cestou z baru do ložnice přeskočí jiskra ještě o kousek dál, než jen mezi novou dvojicí. (HBO Europe)

Recenze (27)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to jeví jako miliontá ničím zajímavá vztahovka na téma muž versus žena. Postupně však začínají převládat poměrně vtipný dialogy a příběh naprosto nenápadnou formou začne působit velmi přitažlivě, lehce, ale především i pravdivě, samozřejmě když si odmyslíme některé ryze filmově vtipný dialogy na kterých stojí hlavně první část filmu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Průměrnější až podprůměrnější komedie. Místy vtipné, místy trapné. Ještě alespoň štěstí, že se ve filmu objeví Kevin Hart. Jinak bych to poslal spíš na Hallmark. Teda kdyby u nás ještě existoval. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů o vztazích, kde je sice všechno zjednodušený a americký, ale pod tím vás chytne spousta takových těch brutálních pravd a emocí který jste třeba zažili. Sama o sobě by to byla nuda. Jenže tady zase řádí nejsvěžejší vichřík současný US komedie - idiotskej prcek Kevin Hart. V uhádaný dvojici s Reginou Hall jsou ti dva prostě výborní a hezky kontrastují ústřednímu párečku. Takže verdikt: sranda, doják, solidní 4*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hádáme se?" Toť otázka, ale podle mě se hádali. Přes všechny ty láskyplné hádky mne však duo Nudných moc nebavilo a duo Uječených to zase poměrně dost přehánělo. Občas jsem se přitom zasmál, ale po většinu času jsem sledoval cosi tak otřepaného, že proti tomu i Adidas mikina z vietnamského stánku vypadala jako nefalšovaný originál. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Klasická černošská komedie, dvojice Kevin Hart / Regina Hall mě bavila, naopak Michael Ealy a Joy Bryant byli až moc nudnej a přeslazenej pár. 50% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nedělní pohodová komedie. Ukazuje dva různý přístupy ke vztahu, a to celkem vtipně. Herci si sedli. Jinak je to otřepaná klasika, ale já se bavil. Ale varuju předem, že jestli vznikne dabovaná verze, ruce od ní pryč. # [monitor, 5.1, NE sub] # příběh *** | hudba *** | humor ** | akce – | napětí – | pustil bych si znovu *** ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajn romantika. Sem-tam nejaká múdrosť ohľadom partnerského života, občas nejaké znesiteľné klišé. Sympatickí herci - dokonca aj vtedy, keď robia klasický černošský humor. NIE JE Z TEBA AŽ TAK PAF malo jasnejšie zadefinované, čo chce povedať... Určite ale lepšie a hlbšie ako VALENTÍN či SILVESTROVSKÁ NOC... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz s US humorom mam problem, a tu je to korenene este o to, ze je to US cernossky humor. Ten sa podaril len malokedy - Agent v Sukni ? 40 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nezbavíte sa toho, že sa film vlečie, herecké výkony nie sú skvelé a nakoniec sa nestaráte o konečný výsledok. 1/10 ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Stupidní černošská rádobykomedie, která romantiky obsahuje pramálo. Navíc byť viděno na HBO tak s příšerným dabingem. Tohle jsem až do konce nedal. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Začiatok bol ako odpad, pokračovalo to ako odpad, námet bol ako odpad a aj záver bol ako odpad a ešte aj v čiernom. Takže ODPAD! ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tuctové, slabé, trapné a místy až otravné. Pár vtipných dialogů bohužel nevyváží smutně chabý zbytek. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Film tak nejak bez kliudneho deje. Z bodu A ten dej dojde az do….bodu A :-D ale musim rict, ze prijemne pobavi, ukaze rozdilnosti v pojeti vztahu… ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Pro mne velké a milé překvapení. Vtipné, romantické, ale hlavně jsem nečekal, že to bude tak pravdivé, místy až syrové. Ano, je to předvídatelné. A co? Rovněž nejsem xenofobní a nemám předsudky jako evidentně někteří, tak jsem se bavil. ()

Pistacie 

všechny recenze uživatele

Film, jako obecně žánr komedie/romantický nabízí nepříliš složitou formu a nepříliš složitý obsah. Ale základem je, že jsem se celou dobu bavila, a to dobře! bavila. Co se mi na filmu navíc ještě líbilo, i když doufat v nějaký vyšší záměr by byl asi přehnaný optimismus, je ten kouzelný náznak v jedné jediné větě, že právě teď a tady pouze film končí happy endem, nikoliv příběh, nikoliv život. Pro pobavení a příjemný odpočinkový večer nemůžu nedoporučit, proto tak vysoké hodnocení, i když jen velmi těsně. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem romantiku, špetku legrace, pohodový příběh. Ale tohle byla jen upocená nuda, nekonečné kdákání o vztazích, zkrátka něco zcela nekoukatelného, ale dobře natočeného. Možná se to trefí do vkusu někoho jiného, ale mému vkusu je to značně vzdálené. ()

Kodiak75 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako nudná komedie až do chvíle než jsem si uvědomil, že takovýhle je opravdu život :D dávám 5* :D :D ()

Reklama

Reklama