Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj českého seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem. (Česká televize)

(více)

Recenze (144)

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to celkem příjemně překvapilo a celkem pravidelně jsem se u toho i bavil. Jediné co nechápu, proč to byly někdy až doslovné přepisy scénářů první britské série.Pokud bude další série, bral bych víc vlastních nápadů a děje. To to co tam bylo, se určitě povedlo (viz chlapík s "meníčky"). ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

Tak ne, po úvodním rozčarování musím dát vysoké hodnocení ( hlavně po dílu s kvízem) přistihl jsem se jak se směji nahlas:). Samozřejmě některé vtipy jsou použité z originálu a Michal Dalecký se nemůže rovnat Martinu Freemanovi ale i tak je to pro mě velké překvápko. Václav kopta se může řadit mezí ostatní "šéfy" ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Britský sitcom po česku... už to samo o sobě lecos napovídá. Každý remake, každá kopie je vždy jistá křeč. A já ji zde cítím celkem zásadně. Pravda hodnotíme po prvním dílu. Herci se celkem slušně snaží, sem tam vtip či suchá narážka také funguje, ale čekal jsem víc. Ono prostě dělat (doslova) britský humor moc nejde. To musí jít jaksi volně. Nutno ale zase uznat, že Čt poslední dobou získává stále více odvahy jde i do lehce drsnějších formátů. Takovýhle počin je 1000x lepší než rádobyvtipné výstupy národního šaška ,,mistra'' Donutila, nebo silvestrovské scénky z osmdesátejch... * * ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po pilote. Jednu hviezdicku davam za formu, ktoru dokazali okopirovat na 100%. Bohuzial skutocne vtipny humor tu chýba uplne a vysledok je neskutocne nudny a nezazivny. Neviem ci je to viac vina scenara alebo nevyraznych hercov, ale nakoniec mi je to uplne jedno. Radsej si znova pustim americku verziu ako tento nepodarok. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hm... K fenoménu Kanclů mám docela zvláštní vztah, na jednu stranu bytostně nesnáším tupé americké remaky britských věcí (nejvíc zhynout si zaslouží ti, kteří dokonce hrají v obou verzích), jenže US Kancl je prostě hrozně zábavný a mám ho o něco raději, než-li originál (a to i přes fakt, že nevlastní Martina Freemana). A jak se povedla česká verze? No, vlastně docela dobře, kvalit anglicky mluvených verzí sice nedosahuje, ale ani nedělá ostudu a převod do českých (ehm, pardon, vlastně moravských reálií) se povedl a, což docela oceňuju, hlavní šéf v podání páně Kopty je o něco jinak magorem a kreténismem a je pošahán lehce odlišně oproti Office bossům eng & us, což je vlastně docela příjemná změna. Casting sice mohl být trochem přesnější a počáteční díly živější (druhá polovina seriálu je znatelně lepší), ale ani to neznamená, že si český kancl zaslouží tunu nadávek, nejvíc na to, že jde o remake, když pak půlka hodnotitelů vyrazí glorifikovat us remaky cizích seriálů, jako je Homeland, nebo Killing. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v prenajatých priestoroch brnenského Spielberk Office Centre. (Tomizzi)

Reklama

Reklama