Reklama

Reklama

Milenec z vesmíru

(seriál)
  • Jižní Korea Byeoleseo on geudae (více)

VOD (1)

Epizody(21)

Mimozemšťan, který přišel na zemi před 400 lety, má možnost vrátit se na rodnou planetu, ale když se seznámí se slavnou herečkou, domů se mu nechce. (Netflix)

Zajímavosti (8)

  • Ne celostátním udílení televizních cen Korea Drama Awards v roce 2014, která sdružuje všechny tři největší korejské televizní stanice KBS, MBC a SBS, získala dorama cenu za nejlepší seriál roku a Kim Soo-Hyun ocenění za nejlepší mužský herecký výkon roku. Další ocenění si odnesl herec Jae-hyeon Ahn v kategorii objev roku. (Roby)
  • Na udílení cen SBS Drama Awards 31. prosince 2014, představitel hlavní role, Kim Soo-Hyun, ze svých šesti nominací získal pět ocenění, a to za nejlepší mužský herecký výkon v dramatu, cenu internetové popularity v Koreji a v Číně byl zařazen do top desítky seriálových hvězd roku 2014 a spolu s Ji-hyeon Jeon získali cenu za nejlepší pár. Kim Soo-Hyun nevyhrál jen hlavní cenu večera tzn. Velkou cenu, kterou získala jeho herecká kolegyně ze seriálu Ji-hyeon Jeon. (Roby)
  • Herečka Ji-hyeon Jeon roli Cheon Song-Yi odmítla, ale režisér se nenechal odradit a osobně ji přesvědčil, že je pro tuto roli jako stvořená a že učinkování v této doramě bude pro její kariéru prospěšné. (Roby)
  • Dorama má 21 dílů, ale původně jich mělo být jen dvacet. Filmaři se rozhodli finále rozšířit, a tak přidaly ještě jeden díl. (Roby)
  • V 5. epizodě je možné slyšet frázi: "Vypadáš tak mladě, že přijde Suzy (pozn. Suzy Bae) a bude se s tebou chtít kamarádit," v 17. epizodě se pak v několikaminutové roli studentky flirtující se svým bývalým profesorem, sama Suzy Bae skutečně objevuje. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama