Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Jak už tu zmínilo spousty lidí, za dob původní dvojice Tukana a Ivy byly Applikace pohodový pořad, který měl i slušnou informační hodnotu. Bohužel s dvojicí Aleš a Dominik to nabralo sestupnou tendenci a spolu s výměnou Dominika za Veroniku se už propadl na úplné dno :( Hodnocení je tedy průměr mezi 4, 2 a 0 hvězdičkami jednotlivých dvojic. ()

Interhofer 

všechny recenze uživatele

Na začátku bylo vše super. Moderátorská dvojice Mikoláš – Iva fungovala dokonale. Pak to šlo z kopce a pak přišla nová dvojice Dominik – Aleš. Dominik ještě docela ujde, ale Aleš musí být experiment, který divákům ukazuje, že moderátorem může být jakýkoli idiot, který vydrmolí souvislou a občas i trochu inteligentní větu. ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele

Je zde Mikoláš v dalším pořadu pro mladou generaci. Tento pořad je vynikající svým námětem. Novinky o aplikacích jsou užitečné a kdybych měl nějaký smartphone, tak bych to ocenil ještě více, ale vtip o který se moderátoři snaží je ubohý a smích přišel pouze při Mikolášově hlášce "sofistikované". Kvůli suchosti a chudosti komentáře jsem nucen dát pouhé 2 hvězdy. ()

maxXxic odpad!

všechny recenze uživatele

Původní hodnocení 3*   S Tukanem a Ivou to mělo koncept, opravdu to bavilo a mělo to i nějaký ten informativní přínos.Nebál jsem se k televizi pro inspiraci zavolat, přítelkyni, sourozence nebo třeba i rodiče.     Nyní: Dle vyjádření režie přichází "nový koncept" pořadu, protože ten 3 roky starý už prej netáhl. Příjemný Mikoláš se sympatickou Ivou byli "upgradováni" nějakým buřtem z YouTube a rádoby zpěvákem jehož songy nikdy nikdo neslyšel. Součet jejich IQ odpovídá, tak zhruba jejich věku a skutečně se na to nedá dívat. Divákům jisto jistě nevadí změna konceptu po třech letech, ale pokles intelektuální úrovně na úroveň 3-8 let! Né každého zajímají pranky, cringe jokes a jiný youtube trash, kterým je nyní pořad skrz na skrz prolezlý. Jsou to prostě Parťáci 2.0 a přesně takové hodnocení si zaslouží, protože s Applikacema to již nemá nic společného. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Applikace jako takové jsem nikdy moc nesledoval, protože nejsem „smartphonová bytost“. Nicméně i tak jsem se občas dozvěděl o nějaké zajímavé aplikaci, která by stála za vyzkoušení. Problém je, co s pořadem provedli. Neříkám, už Mikolášovy výstupy byly trapné. Ale nyní je to vyloženě vrchol trapnosti a snahy cílit na dnešní mladé, vymatlané, „youtuberské“ publikum, které se baví totálními zhovadělostmi (pranky, atd.). A jak je vidět, hezounského moderátora to hodně rychle přešlo a tak ho nahradili jakousi přesmaženou MILFkou, která se za svou krátkou dobu působení už div nevysvlékla (a to jsem ještě hodně mírný). Zoufalost pořadu zaujmout je cítit každým coulem. Myslel jsem, že prostor pro znechucení z COOLáckých výtvorů zaujmul již dávno zrušený Ali a jeho dementní parta, ale tohle, troufnu si říct, pomalu, ale jistě, míří ještě níž. Naštěstí, pořád se dá z pořadu vytřískat nějaké info a s přihlédnutím na to, jak to bylo kdysi, ještě nelze házet úplný odpad. 35% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama