Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Frühlingová vypadá jak kdyby jela na antidepresivech kombinovanejch s neuroleptikama, jinak si ten její totální zombie look neumim vysvětlit. S tučkem jí to taky moc neklape, když to porovnáte s Bětkou v Re-playi je to nebe a dudy (?) černá a bílá, anděl a zombie...applikace jinak nepoužívám a smartphone mi přijde dobrej k jediné věci - k šňupání drcených substancí z displeje, na to snad neexistuje praktičtější přístroj! Přesto si u mne pořad z nějakého důvodu vysluhuje tři hvězdy. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahově naprosto zbytečný pořad, určený pro totálně vymaštěné, závislácké retardy, co si bez mobilu v ruce ani neuprdnou. Pořad, který bolestivě (a nechtěně samozřejmě) zobrazuje neskutečný PARADOX (!) a to ten, že lidstvo se s novými technologiemi stále vyvíjí, aby díky tomu degenerovalo. Pohodlnost a s tím ruku v ruce jdoucí retardace narůstá do obřích rozměrů. Ve výsledku si mobilofil stáhne upe čupr aplikaci, kterou využije jako řidič v hospodě, či na párty - bude vědět, kolik si může dát chlastu a kdy z něj vystřízliví. Hovno! Řidič v hospodě, či na párty NEPIJE! Buď jde o vodění za ručičku, nebo o úplné pitomosti. Nejen že bez drtivé většiny aplikací by se člověk normálně obešel (celou věčnost to šlo i bez nich), ale navíc to podporuje zrod dalších zombií, čučících zhypnotizovaně na displej. Jednoho takového máme u nás v práci. Neuplyne chvíle, aby ho nedržel v ruce, kdyby to šlo, tak by s ním i souložil. Všem takovým bych nejradši tu věc vykopl z ruky, na zemi rozdupal a jejich ksichty vymáchal ve střepech. Bojím se doby, kdy budou existovat aplikace na utření zadku toaleťákem a pokud zrovna u sebe nebohý mobilofil nebude mít mobil, skončí s brekem, protože nebude vědět, jak se to dělá. ()

Reklama

maxXxic odpad!

všechny recenze uživatele

Původní hodnocení 3*   S Tukanem a Ivou to mělo koncept, opravdu to bavilo a mělo to i nějaký ten informativní přínos.Nebál jsem se k televizi pro inspiraci zavolat, přítelkyni, sourozence nebo třeba i rodiče.     Nyní: Dle vyjádření režie přichází "nový koncept" pořadu, protože ten 3 roky starý už prej netáhl. Příjemný Mikoláš se sympatickou Ivou byli "upgradováni" nějakým buřtem z YouTube a rádoby zpěvákem jehož songy nikdy nikdo neslyšel. Součet jejich IQ odpovídá, tak zhruba jejich věku a skutečně se na to nedá dívat. Divákům jisto jistě nevadí změna konceptu po třech letech, ale pokles intelektuální úrovně na úroveň 3-8 let! Né každého zajímají pranky, cringe jokes a jiný youtube trash, kterým je nyní pořad skrz na skrz prolezlý. Jsou to prostě Parťáci 2.0 a přesně takové hodnocení si zaslouží, protože s Applikacema to již nemá nic společného. ()

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Iva v průběhu roku 2015 zmizela, ale Tukan utáhne pořad v pohodě sám. Je to nyní mix aplikací, technologií, gadgetů, rozhovorů, mobilů, tabletů, her, scének a product placementu. Celkově se z toho ale stal krátký zábavný pořad o moderních hračkách, který nemusí být ztrátou času a měli byste mu dát další šanci. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Je zde Mikoláš v dalším pořadu pro mladou generaci. Tento pořad je vynikající svým námětem. Novinky o aplikacích jsou užitečné a kdybych měl nějaký smartphone, tak bych to ocenil ještě více, ale vtip o který se moderátoři snaží je ubohý a smích přišel pouze při Mikolášově hlášce "sofistikované". Kvůli suchosti a chudosti komentáře jsem nucen dát pouhé 2 hvězdy. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama