Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jsem moc vděčný za tento pořad o nových i starých appkách. Jedná se o herní, hudební, pracovní a různé jiné zábavné appky, které jsou schopné Vám usnadnit téměř cokoliv. Zkrátit cestu, najít si co kde je a jak se co dělá a podobné další věci. Iva je příjemným zpestřením sobotního poledního času a Mikoláš se tomu už nějakou dobu věnuje. Takže zkušenosti, které se proplétají s novými nápady, nebo prostě jen jak to vidí člověk, co v tom nemá celoživotní praxi. Těším se na každou sobotu. Soutěž na konci pořadu, u které nemusíte posílat žádné drahé sms a podobné, je taky velmi dobrá. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tento pořad měl i rád (díky němu jsem si i pár zajímavých appek stáhl), bohužel co z toho stalo teď je opravdu nekoukatelné. Pořad se totálně odklonil od toho co měl dělat (a nejspíše i chtěl dělat) a sice recenzovat mobilní aplikace. Teď to není o ničem jiným, než, že dva puberťáci se snaží dělat "vtipy" (kdyby to aspoň bylo vtipné tvl). Připomíná to Hrajeme s Alim což byl pro primu nejspíše taky propadák, každopádně i to Hrajeme s Alim mělo úroveň, hlavně se to netvářilo jako "seriozní" pořad. 10% ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

A dejte pokoj s takovými pořady. Já mám telefon ještě s číselníkem. Kdepak Smaltfoun, či co je to za bazmek. Já žádné inovace nechci, mně stačí, co mám. Pro mě je to zcela neužitečný pořad. Mladým se může hodit, dokonce i novou slečnu moderátorku mají, fešná je. Ale nákupy, vaření za mě neudělá a uhlí za mě nenanosí. Co já bych s takovou dělal. Já už jiný nebudu. Kdyby žila Hortenzie Šukátková, tak pro ty případy mám stále pevnou linku. Čekám, že zavolá. Již 70 let nezavolala. Na stráni jsme spolu zamlada dováděli, vysvlečení donaha a než jsme se domilovali, všechno oblečení vyšlo z módy. Panečku, to byly krásné časy, to už vy mladí nemůžete pamatovat. Ty mobily, ty nesmyslné krabičky vám úplně dopletly hlavy. Já vám dám aplikace! Sličná moderátorka mně sice moji Hortenzii připomíná, ale Maruška byla menší, kozatější a chlupatější. Podepsán Alois Lajblíček, penzista, 90 let. 0/10 ()

tereez

všechny recenze uživatele

I když mobilní aplikace nijak neprožíváme, měli jsme doma takový rituál koukat o víkendu na Applikace (celkem průměrný, ale informativní pořad – abychom byli aspoň v obraze) a poté na Re-Play. Ovšem když nyní srovnám Mikoláše (i Ivu) vs. nové moderátory, tak vlastně staré Applikace až tak průměrné nebyly. Šlo to totiž i bez trapného fekálního či sexistického humoru, šlo to s inteligentními moderátory, které byla radost poslouchat, šlo to bez úporné snahy být cool. Bohužel, už mi není 20, nejsem cílovka nově produkovaných pořadů Primy Cool a z duše nenávidím youtuberský styl moderování. Takže sbohem, a díky za ryby. Třeba se "omlazený" pořad udrží déle, než veleúspěšní Parťáci (kterých se po "omlazení" natočilo celých 8 dílů!). // edit 7. 10. 2017: Nová moderátorka i se svým příjemným hlasem pořadu znatelně prospěla, jen škoda, že během jednoho dílu stihne asi 10x vystřídat jak roli geek holky, tak hloupé blondýny, i když hloupá není. ()

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Jak už tu zmínilo spousty lidí, za dob původní dvojice Tukana a Ivy byly Applikace pohodový pořad, který měl i slušnou informační hodnotu. Bohužel s dvojicí Aleš a Dominik to nabralo sestupnou tendenci a spolu s výměnou Dominika za Veroniku se už propadl na úplné dno :( Hodnocení je tedy průměr mezi 4, 2 a 0 hvězdičkami jednotlivých dvojic. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama