Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

maxXxic odpad!

všechny recenze uživatele

Původní hodnocení 3*   S Tukanem a Ivou to mělo koncept, opravdu to bavilo a mělo to i nějaký ten informativní přínos.Nebál jsem se k televizi pro inspiraci zavolat, přítelkyni, sourozence nebo třeba i rodiče.     Nyní: Dle vyjádření režie přichází "nový koncept" pořadu, protože ten 3 roky starý už prej netáhl. Příjemný Mikoláš se sympatickou Ivou byli "upgradováni" nějakým buřtem z YouTube a rádoby zpěvákem jehož songy nikdy nikdo neslyšel. Součet jejich IQ odpovídá, tak zhruba jejich věku a skutečně se na to nedá dívat. Divákům jisto jistě nevadí změna konceptu po třech letech, ale pokles intelektuální úrovně na úroveň 3-8 let! Né každého zajímají pranky, cringe jokes a jiný youtube trash, kterým je nyní pořad skrz na skrz prolezlý. Jsou to prostě Parťáci 2.0 a přesně takové hodnocení si zaslouží, protože s Applikacema to již nemá nic společného. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro digitální dementy. Ne, neurážejte se, potrefené husy, to není nadávka, ale existující diagnóza. Viděl jsem reportáž, kde se druháčků ptali, co dělají ve svém volném čase. Všichni odpovídali (přesně řečeno nesrozumitelně huhňali), že si hrajou s tabletem, počítačem, nebo mobilem a to neuměli ani pořádně poskládat větu. Moje čtyřletá dcerka se vyjadřuje líp. Nemůžu ještě nezmínit jednu příhodu z vánoc: Kiksnul mi mobil, tak jsem si dva dny před štědrým dnem běžel do elektra koupit nový. Klasický bohužel neměli, tak jsem byl nucen zakoupit dotykáč. Vybral jsem ten nejobyčejnější a prodavač hned, že prý je strašně slabý, že má jen dvě jádra, že když si připlatím sedm stovek, tak budu mít čtyřjádrový co je zrovna v akci. Tak jsem mu slušně řekl, že jsem si nepřišel koupit počítač, ale mobilní telefon, kterým chci pouze někomu zavolat, či poslat smsku, jestli tedy ještě ví co to je, nebo už je dostatečně digitálně dementní a jenom celý den čumí na displej jak piča a jestli má stáhnutou každou zkurveninu, která je všehovšudy k hovnu, či jestli u každé nové aplikace masturbuje a materialisticky si to stáhne společně s předkožkou a jestli mi ten obyčejný mobil hned nedá, tak ať jde do řiti i s celým elektrem. No... vlastně jsem mu to neřekl přímo, jenom jsem si to myslel, protože jsem fakt hodně stál o to, abych měl přes svátky funkční mobil. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

A dejte pokoj s takovými pořady. Já mám telefon ještě s číselníkem. Kdepak Smaltfoun, či co je to za bazmek. Já žádné inovace nechci, mně stačí, co mám. Pro mě je to zcela neužitečný pořad. Mladým se může hodit, dokonce i novou slečnu moderátorku mají, fešná je. Ale nákupy, vaření za mě neudělá a uhlí za mě nenanosí. Co já bych s takovou dělal. Já už jiný nebudu. Kdyby žila Hortenzie Šukátková, tak pro ty případy mám stále pevnou linku. Čekám, že zavolá. Již 70 let nezavolala. Na stráni jsme spolu zamlada dováděli, vysvlečení donaha a než jsme se domilovali, všechno oblečení vyšlo z módy. Panečku, to byly krásné časy, to už vy mladí nemůžete pamatovat. Ty mobily, ty nesmyslné krabičky vám úplně dopletly hlavy. Já vám dám aplikace! Sličná moderátorka mně sice moji Hortenzii připomíná, ale Maruška byla menší, kozatější a chlupatější. Podepsán Alois Lajblíček, penzista, 90 let. 0/10 ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahově naprosto zbytečný pořad, určený pro totálně vymaštěné, závislácké retardy, co si bez mobilu v ruce ani neuprdnou. Pořad, který bolestivě (a nechtěně samozřejmě) zobrazuje neskutečný PARADOX (!) a to ten, že lidstvo se s novými technologiemi stále vyvíjí, aby díky tomu degenerovalo. Pohodlnost a s tím ruku v ruce jdoucí retardace narůstá do obřích rozměrů. Ve výsledku si mobilofil stáhne upe čupr aplikaci, kterou využije jako řidič v hospodě, či na párty - bude vědět, kolik si může dát chlastu a kdy z něj vystřízliví. Hovno! Řidič v hospodě, či na párty NEPIJE! Buď jde o vodění za ručičku, nebo o úplné pitomosti. Nejen že bez drtivé většiny aplikací by se člověk normálně obešel (celou věčnost to šlo i bez nich), ale navíc to podporuje zrod dalších zombií, čučících zhypnotizovaně na displej. Jednoho takového máme u nás v práci. Neuplyne chvíle, aby ho nedržel v ruce, kdyby to šlo, tak by s ním i souložil. Všem takovým bych nejradši tu věc vykopl z ruky, na zemi rozdupal a jejich ksichty vymáchal ve střepech. Bojím se doby, kdy budou existovat aplikace na utření zadku toaleťákem a pokud zrovna u sebe nebohý mobilofil nebude mít mobil, skončí s brekem, protože nebude vědět, jak se to dělá. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Frühlingová vypadá jak kdyby jela na antidepresivech kombinovanejch s neuroleptikama, jinak si ten její totální zombie look neumim vysvětlit. S tučkem jí to taky moc neklape, když to porovnáte s Bětkou v Re-playi je to nebe a dudy (?) černá a bílá, anděl a zombie...applikace jinak nepoužívám a smartphone mi přijde dobrej k jediné věci - k šňupání drcených substancí z displeje, na to snad neexistuje praktičtější přístroj! Přesto si u mne pořad z nějakého důvodu vysluhuje tři hvězdy. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama