Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

URBAN 

všechny recenze uživatele

No je to dobrý projekt , ale myslím si že to na obrazovkách nebude dlouho protože to není zrovna téma které by mohlo zajímat více lidí , ale spíš takové užší publikum a navíc ústřední dvojici to zrovna dvakrát neklape . A ikdyž já do užšího publika nepatřím dívat se budu , ale jen kvůli toho co kdyby tam bylo něco co by se mi mohli líbit a neznal bych to . ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Patrně to není žádný důvod k chlubení, ale já skutečně neužívám žádnou aplikaci. Zřejmě proto mne zajímalo, o co přicházím a na pár dílů jsem se mrknul. Nic moc zajímavého jsem tam však neviděl - snad jen aplikaci zkoumající prdění v závislosti na konzumované stravě. Ta mi připadala praktická. Ani kvůli ní se však svého veterána, který přežije více než dva týdny bez nabíjení, zbavovat nebudu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tukan byl super a ačkoliv jsem to za poslední dobu nestíhal, to co s tím udělali teď je naprostej průser! 4* za to, co odvedl za práci Mikoláš s Ivou.. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

A dejte pokoj s takovými pořady. Já mám telefon ještě s číselníkem. Kdepak Smaltfoun, či co je to za bazmek. Já žádné inovace nechci, mně stačí, co mám. Pro mě je to zcela neužitečný pořad. Mladým se může hodit, dokonce i novou slečnu moderátorku mají, fešná je. Ale nákupy, vaření za mě neudělá a uhlí za mě nenanosí. Co já bych s takovou dělal. Já už jiný nebudu. Kdyby žila Hortenzie Šukátková, tak pro ty případy mám stále pevnou linku. Čekám, že zavolá. Již 70 let nezavolala. Na stráni jsme spolu zamlada dováděli, vysvlečení donaha a než jsme se domilovali, všechno oblečení vyšlo z módy. Panečku, to byly krásné časy, to už vy mladí nemůžete pamatovat. Ty mobily, ty nesmyslné krabičky vám úplně dopletly hlavy. Já vám dám aplikace! Sličná moderátorka mně sice moji Hortenzii připomíná, ale Maruška byla menší, kozatější a chlupatější. Podepsán Alois Lajblíček, penzista, 90 let. 0/10 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nový pořad Primy Cool o mobilních aplikacích. Uvádí ho Mikoláš Tuček a pohledná Iva Frühlingová. :) ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Layout pořadu je velice vyvedený a podle mého divákovi přináší přesně to, co má. Kdo zná Mikoláše z časopisu SCORE, toho jeho humor nemůže překvapit. Navíc je cílovka tohoto pořadu jasná. Nápověda: senioři s fofr klackama to nejsou. Za mě dobrý. 70% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se dozvědeli něco nového ve světe ikonek v telefonu, myslím že to mohlo být mnohem lépe provedene. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Stahuji jednu hvězdu dolů z původního hodnocení, jelikož mám takový zvláštní pocit, jako by se tam témata stále opakovala a omílaly se stále stejné aplikace (hudba, vzdělání, fotografie..hudba, vzdělání, fotografie...a tak stále dokolečka dokola). AD 23.3. - stahuji hodnocení na jednu hvězdu. Dvojice nových moderátorů je fakt absolutní odpad a totálně zakopali to, co jakž takž udržovali v chodu Mikoláš a Iva. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jsem moc vděčný za tento pořad o nových i starých appkách. Jedná se o herní, hudební, pracovní a různé jiné zábavné appky, které jsou schopné Vám usnadnit téměř cokoliv. Zkrátit cestu, najít si co kde je a jak se co dělá a podobné další věci. Iva je příjemným zpestřením sobotního poledního času a Mikoláš se tomu už nějakou dobu věnuje. Takže zkušenosti, které se proplétají s novými nápady, nebo prostě jen jak to vidí člověk, co v tom nemá celoživotní praxi. Těším se na každou sobotu. Soutěž na konci pořadu, u které nemusíte posílat žádné drahé sms a podobné, je taky velmi dobrá. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Po odchodu Mikoláše šla kvalita pořadu jednoznačně dolu. Dávám dvě hvězdičky za pěkné kozy té nové moderátorky. Jinak jsem tento pořad měl rád. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo vymyslel pořad o různých mobilních aplikacích, aniž by použil ten študácký humor z pořadu Hrajeme s Alim. Tohle je aspoň zajímavé. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nějaký velký fanoušek smártfounů nejsem, sice jeden vlastním, ale veškeré aplikace, které využívám, jsou: budík, SMS, volání, mp3 přehrávač a sem tam kalendář, kalkulačka atp. Spíš mě to tedy zajímalo z hlediska vývoje dnešní techniky a náhled to byl docela zajímavý, takže takový průměr. 55% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahově naprosto zbytečný pořad, určený pro totálně vymaštěné, závislácké retardy, co si bez mobilu v ruce ani neuprdnou. Pořad, který bolestivě (a nechtěně samozřejmě) zobrazuje neskutečný PARADOX (!) a to ten, že lidstvo se s novými technologiemi stále vyvíjí, aby díky tomu degenerovalo. Pohodlnost a s tím ruku v ruce jdoucí retardace narůstá do obřích rozměrů. Ve výsledku si mobilofil stáhne upe čupr aplikaci, kterou využije jako řidič v hospodě, či na párty - bude vědět, kolik si může dát chlastu a kdy z něj vystřízliví. Hovno! Řidič v hospodě, či na párty NEPIJE! Buď jde o vodění za ručičku, nebo o úplné pitomosti. Nejen že bez drtivé většiny aplikací by se člověk normálně obešel (celou věčnost to šlo i bez nich), ale navíc to podporuje zrod dalších zombií, čučících zhypnotizovaně na displej. Jednoho takového máme u nás v práci. Neuplyne chvíle, aby ho nedržel v ruce, kdyby to šlo, tak by s ním i souložil. Všem takovým bych nejradši tu věc vykopl z ruky, na zemi rozdupal a jejich ksichty vymáchal ve střepech. Bojím se doby, kdy budou existovat aplikace na utření zadku toaleťákem a pokud zrovna u sebe nebohý mobilofil nebude mít mobil, skončí s brekem, protože nebude vědět, jak se to dělá. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Applikace jako takové jsem nikdy moc nesledoval, protože nejsem „smartphonová bytost“. Nicméně i tak jsem se občas dozvěděl o nějaké zajímavé aplikaci, která by stála za vyzkoušení. Problém je, co s pořadem provedli. Neříkám, už Mikolášovy výstupy byly trapné. Ale nyní je to vyloženě vrchol trapnosti a snahy cílit na dnešní mladé, vymatlané, „youtuberské“ publikum, které se baví totálními zhovadělostmi (pranky, atd.). A jak je vidět, hezounského moderátora to hodně rychle přešlo a tak ho nahradili jakousi přesmaženou MILFkou, která se za svou krátkou dobu působení už div nevysvlékla (a to jsem ještě hodně mírný). Zoufalost pořadu zaujmout je cítit každým coulem. Myslel jsem, že prostor pro znechucení z COOLáckých výtvorů zaujmul již dávno zrušený Ali a jeho dementní parta, ale tohle, troufnu si říct, pomalu, ale jistě, míří ještě níž. Naštěstí, pořád se dá z pořadu vytřískat nějaké info a s přihlédnutím na to, jak to bylo kdysi, ještě nelze házet úplný odpad. 35% ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nemít v dnešní době profil na sociální síťi a smartphone je doslova společenský prohřešek. Ty nemáš internet v mobilu? Můžete si stáhnout aplikaci... tyto věty slýchávám téměř rutinně, jakoby každý z nás musel využívat soukromí narušující služby! Bylo by samozřejmě pokrytecké říci, že s tím nemám zkušenost, nicméně přesto jsem se tomu zavčasu zcela vyvaroval a určitě necítím, že bych strádal. Byl jsem však nanejvýš zvědavý na nové trendy o které přicházím tím, že nemám dotykáč a věru skutečně nic extra se nezměnilo. Ušetřím za mobilní služby nemálo peněz a nemám permanentně umaštěný displej.Jinak chápu, že pro všechny konzumenty aplikací může přinést pořad nějaké zajímavé tipy, ale jako televizní show je to dle mého skromného názoru zcela zbytečné. Docela mě to vlastně připomíná televizní reklamy, jenž se vysílají na německých a rakouských stanicích, kde upozorňují na možnost stáhnutí nové písničky přímo do mobilního aparátu. Přitom znalosti warezu už musí vstřebávat děcka na základce, pokud je to ten hodnej strejda, co mu říkají "tati", naučí. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro digitální dementy. Ne, neurážejte se, potrefené husy, to není nadávka, ale existující diagnóza. Viděl jsem reportáž, kde se druháčků ptali, co dělají ve svém volném čase. Všichni odpovídali (přesně řečeno nesrozumitelně huhňali), že si hrajou s tabletem, počítačem, nebo mobilem a to neuměli ani pořádně poskládat větu. Moje čtyřletá dcerka se vyjadřuje líp. Nemůžu ještě nezmínit jednu příhodu z vánoc: Kiksnul mi mobil, tak jsem si dva dny před štědrým dnem běžel do elektra koupit nový. Klasický bohužel neměli, tak jsem byl nucen zakoupit dotykáč. Vybral jsem ten nejobyčejnější a prodavač hned, že prý je strašně slabý, že má jen dvě jádra, že když si připlatím sedm stovek, tak budu mít čtyřjádrový co je zrovna v akci. Tak jsem mu slušně řekl, že jsem si nepřišel koupit počítač, ale mobilní telefon, kterým chci pouze někomu zavolat, či poslat smsku, jestli tedy ještě ví co to je, nebo už je dostatečně digitálně dementní a jenom celý den čumí na displej jak piča a jestli má stáhnutou každou zkurveninu, která je všehovšudy k hovnu, či jestli u každé nové aplikace masturbuje a materialisticky si to stáhne společně s předkožkou a jestli mi ten obyčejný mobil hned nedá, tak ať jde do řiti i s celým elektrem. No... vlastně jsem mu to neřekl přímo, jenom jsem si to myslel, protože jsem fakt hodně stál o to, abych měl přes svátky funkční mobil. ()

Reklama

Reklama