Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno? USA

(pořad)
  • USA How Clean Is Your House?
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2004, 23 min

Obsahy(1)

Ani americké domácnosti se zrovna neskví čistotou. Podaří se ty nejhorší případy dát s odbornou pomocí do pořádku? (oficiální text distributora)

Recenze (9)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda tihle bor_deláři skutečně existují, nebo je celý seriál nějakým obchodním záměrem. Představa, že žiju ve špinavém, léta neuklízeném chlívě a pozvu si tam publikum i s kamerou, mi nejde na rozum. Ale dvě hvězdičky dávám, hlavně za dámy v hodně středním věku, které většinou příbytek uvedou do snesitelného stavu. Protože v našich pořadech už starší dámy - kromě snad Jiřiny Bohdalové - nevidíme. ()

selfesteem odpad!

všechny recenze uživatele

Vybavuji si mou návštěvu Anglie, kdy jsem asi měla štěstí, že mí hostitelé uměli uklízet. Druhý den ráno přišly spolužačky za organizátorem výletu s pláčem, že u toho chlapa bydlet nebudou, protože by se v jeho vaně daly pěstovat brambory. Tím nechci nějak generalizovat, ale ... navíc, já myslela, že je to britský pořad, už kvůli těm domkům, není tady někde chyba? How Clean Is Your House? is a British entertainment/lifestyle television programme in which expert cleaners Kim Woodburn and Aggie MacKenzie visited extremely filthy homes and clean them. Ale abych neodbočovala, nemám absolutně potřebu se na tohle dívat. Akorát se mi z toho zvedá žaludek, čeho jsou ti lidé schopni. Odporné na tom nejvíc je ale to, jak ty dvě báby se na začátku pořadu v těch odpadcích přímo rochní, všechno očichávají, div nestrčí hlavu do špinavého záchodu, ten bordel berou do rukou a strkají ho do kamery. No FUJ! HNUS! Úplně mi přijde, že je to snad baví a že si to vyloženě užívají. Samozřejmě je pěkné, jak je pak uklizeno, ale prase uklízet nenaučíš a do pár měsíců je to tam zas. To se klidně vsadím. Odporný pořad o odporných lidech. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Měla jsem strach, že když USA, tak i nové americké dámy. Naštěstí ne. Takže to neztrácí na kvalitě, ani na intenzitě humoru a já musím dát znovu tři. V sériích není žádný rozdíl. ()

Palvinie 

všechny recenze uživatele

No, ano, "odpad!". Ale za mě 50%. Rozum opravdu zůstává stát nad tím, v čem lidé dokážou žít. Občas pochybuju, jestli jsou tohle opravdu lidé. ()

Reklama

Reklama