Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Novotný uvádí velkolepou silvestrovskou show! Představí se špičkoví umělci ze světa hudby a zábavy, čekají vás nejlepší televizní scénky a pobavit přijdou i známé tváře Novy. Účinkují K. Gott, L. Bílá, I. Bartošová, P. Bobek, I. Csáková, M. David, J. Dvořák, D. Hůlka, Chinaski, D. Janda, P. Janda, P. Janů, Katapult, J. Lábus, L. Lipský, L. Machálková, P. Muk, E. Pilarová, L. Sobota, M. Šimek, J. Uhlíř, H. Vondráčková, L. Vondráčková, H. Zagorová, K. Zich, M. Žbirka, K. Šíp, M. Suchánek, R. Genzer, J. A. Náhlovský, J. Štefánková, Lunetic, R. John, J. Klíma, R. Koranteng a další. (TV Telka)

(více)

Recenze (6)

Koda 

všechny recenze uživatele

Z mého soudku si myslím, že tento silvestr s Petrem Novotným byl zřejmě jeden z nejlepších, co Železný a spol. připravili. Byl plný humoru, dospěláckých vtipů, písní a báječným přípitkem se spousty slavnými herci, zpěváky, moderátory apod. + nesmí chybět přípitek Bohdalové s Nárožným, kteří přenesli poselství a 3x cinkli na naše štěstí. Škoda, že moderní doba TV Novy se staví na opakující se Tvoje tvář má známý hlas. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno, Nova a další televize stále sázejí na retro televizní zábavy, jenž má silvestrovský podtext, ač odmítají točit nové zábavné silvestrovské programy a vymýšlejí jen, což akcentuji, NANEJVÝŠ hudební soutěže ve stylu Superstar, Tvoje tvář má známý hlas a podobně. Ať si tvrdí každý, co chce, tehdejší televizní společnosti dokázali tehdejší své diváky imponovat. Upoutat. Však většina současných pořadů nestojí za nic, i když ještě před dvaceti lety po pádu komunismu se ještě snažili, ale s postupem času to šlo do kopru. ()

Reklama

Baži 

všechny recenze uživatele

Teď to opakovali na Telce a nebylo to úplně nevtipné, musím říct. Šílené je to playbackové hraní kapel, to nechápu, jak do toho nějaký slušný hudebník mohl vůbec jít. To je k zblití. Ale Novotný je dobrej. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl moc na klasické vtipy, a tenhle Silvestr je na nich bohužel dost založen, takže takových těch "kameňáků" tu za večer zazní fakt kupa ale reálně vtipný je tak jeden. K tomu ještě Novotný pořád dokola opakuje, jak on vtipy nikdy nevypráví, přitom při každém svém výstupu nějaký přidá, ačkoliv jeho výstupy jsou tu docela osekané a mnohé prostřihy jsou dělány bez uvedení vystupujícícíh. Co se pochopitelně nesmí opomenout, tak je naprosto neskutečná délka, kdy samotný přenos bez reklam má neuvěřitelných ŠEST HODIN! Vůbec si v dnešní době něco takového nedovedu představit. Jako smekám před dramturgy či produkčními, co to dokázali dát dohromady. Z toho, jak byl přenos laděn, bych řekl, že se točilo různě napřeskáčku, v rámci několika dnů (cenim komparzisty, že to dali...), a pak se to různě sestříhalo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama