Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rolích hostitelů se představí Helena Vondráčková, Dara Rolins a Karel Gott, kteří Vás srdečně zvou na Silvestrovskou párty, plnou hvězdných osobností ze světa humoru a české hudební scény. Pozvání přijali M. Absolonová, L. Bílá, A. Brichta, Z. Bubílková, I. Csáková, Fr. Ringo Čech, M. Dejdar, V. Dědina, D. Hůlka, R. Koranteng, J. Korn, B. Kušnírová, I. Mládek, L. Mareš, M. Maxa, P. Martinák, V. Marek, B. Matuš, J. Mrázek, P. Muk, P. Novotný, I. Pešák, M. Pitkin, L. Plačková, M. Pošta, P. Rychlý, J. Sypal, M. Šimek, V. Tittelbach. K. Voříšek, H. Zagorová, Balet Dany Gregorové, Abba Revival, Banjo Band Ivana Mládka Boom Band, Laura a její tygři, Maxim Turbulenc, Olympic a další. (TV Telka)

(více)

Recenze (3)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já jsem teda viděl zkrácenou verzi pořadu, ale faktem je, že Nova opět perlila. Dara Rolins a Helena Vondráčková nebyly ani náhodou vtipné, ale spíše trapné. Z původního více než tříhodinového pořadu bych čekal rozhodně lepší hodinu a půl trvající výseč. Ilona Csáková mě fakt nebrala, o skupině Ha Ha jsem v životě neslyšel, ale tito chlapci jsou důkazem, že se v té době vyplatilo vzít notoricky známou píseň a zremixovat ji. Když se k tomu přidali ladné a rytmické pohyby mladých kluků, staré báby s láskou vzpomínaly, mladé vlhly. Je to ale také zajímavá sonda do naší paměti. Čemu všemu jsme se byli ochotni smát a co všechno tehdy prošlo. Jelikož některé vtipy a gagy by dneska byly označeny minimálně za nekorektní... ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Nouamba!….jeden z nejdivnějších pořadů. Chybí souvislý záběr na účinkující a publikum. Tudíž tenhle slepenec dvou rozdílných pořadů působí dost bizarně. Stejně jako ABBA revival…o pěti členech. ()

Reklama

Reklama