Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Molly má podezření, že Lester nemusí být pouhá oběť a mohl by mít s vraždami něco společného. Nový policejní velitel Bill Oswalt to však považuje za nesmysl, protože ho považuje za zbabělce. Molly ale zneklidňuje fakt, že v klidném městečku došlo náhle k trojnásobné vraždě a rozhodne se Lestera vyslechnout. Za trest je z případu odvolána a dostává na starost případ zmrzlého nahého muže, jehož našli kousek od jeho nabouraného auta. Na scéně se zároveň objevují dva cizinci z Farga, kteří mají vypátrat, kdo zavraždil Sama Hesse. Tajemný Lorne mezitím dostává za úkol zjistit, kdo vydírá minnesotského krále supermarketů. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel ani druhý díl nenabídl nic extra, najdeme zajímavé scény to ano, ale něco tomu chybí. Herecké výkony jsou zatím největší klady a na nich zatím seriál stojí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máloktorý druhý diel po pilote dosahuje jeho kvalít a tempa a Fargo nie je výnimkou. Spoznávame ďalšie nové postavy a ešte nie je zrejmé, či toľko postáv je na dobro veci, každopádne Oliver Platt asi dostane v priebehu série dostatočný priestor. Susedka poliša s tvárou Colina Hanksa ale pôsobí ako úplne z iného seriálu, ale samozrejme si počkám, kam sa aj táto sotva načrtnutá dejová línia vyvinie. Nejaká tá paralela s Freemanovým manželstvom sa tu ale nájde už teraz. No a čo povie v budúcnosti minulý hráč Edmonton Oilers, tak na to sa celkom husto teším. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé epizodě sice děj trochu usnul, přesto jsem si v něm našel nějaké slibné momenty, které se jistě v dalších dílech projeví. Velmi slibně se jeví dvojice mužů z Farga, kteří pátrají po Hessově vrahovi, za herecké výkony musím znovu pochválit Billyho Boba Thorntona a Martina Freemana. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”This is highly irregular.” “No, highly irregular is the time I found a human foot in a toaster oven. This is just odd.” Druhá epizóda mierne spomalila, napriek tomu sa bolo aj tentokrát samozrejme na čo pozerať. Snáď na konfrontáciu novo predstavenej dvojice zabijakov a pravého vraha Sama Hessa nebudeme musieť dlho čakať... ;) ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle je tohle dost slabé. Minimum akce a některé scény byly prostě nuda. Naštěstí to některé vtipné scény zachraňují a Malvo se mi v tomto seriálu neskutečně líbí! ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalučké, ale hlavně se to rozjíždí. Not good not terrible. více se začíná rozvíjet povaha našeho nájemného psychouše. Ti jiní mafíci nějak ne oslnili. Ale začínám chytat ten černej humor. ()

Reklama

Reklama