Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Démonický Lorne rychle zjistí, kdo vydírá minnesotského krále supermarketů a začíná rozehrávat svou vlastní hru. Detektivka Molly mezitím šetří vedlejší případ zmrzlého muže a zjistí, že se jedná o zmizelého účetního a vyhlášeného gamblera. Bezpečnostní kamery zachytily průběh únosu a především podobu jeho únosce. Molly se tak rychle posouvá ve svém pátrání a začíná vnímat nové souvislosti. Rozhodne se znovu udeřit na Lestera, jemuž jsou však v patách také záhadní chlapíci z Farga. Policista z vedlejšího okresu Gus Grimly (Colin Hanks) si uvědomí, že udělal při silniční kontrole chybu a nechal odjet hlavního podezřelého z trojnásobné vraždy. Rozhodne se svou chybu napravit a přijíždí na policejní stanici do Bemidji podat vysvětlení. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v trojke bolo niekoľko skutočne dokonalých scén, nakoniec sa ukazuje aj Hanksova postava ako veľmi zaujímavá. Ale u mňa vedie najmä šíp v zadku v pozadí zvádzania Freemana čerstvou vdovou, už lepší čierny humor si snáď ani neviem predstaviť. Plné hodnotenie si ale prenechám asi radšej až pre epizódy, kde to už bude všetko pekne gradovať a do seba snáď zapadať čo najchytrejším spôsobom. No a po Psychu tu máme možno druhú najlepšiu scénu v sprche ever. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh zmrzlého muže otevřel třetí epizodu, a přestože nebyl ani tento díl zrovna nabitý akcí, seriál mě baví stále více, užívám si i tu spoustu debat, které se tu neustále vedou. Jen mě mrzí, že Malvo už neprovádí nic netušícím obyvatelům ty své malé zákeřnosti. K dříve jmenovaným hereckým výkonům musím přiřadit i ten, který předvádí Colin Hanks. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"A Zombie kit... shotgun, machete, some Bactine. It's a side business. I make up these knapsacks for the Zombie Apocalypse. You know... in case the dead come back to life and world gets all "dog-eat-dog." "It's already "dog-eat-dog," friend. Not sure what worse a bunch of zombies could do." Malvo rozohráva svoju vlastnú hru, policajtka pomaly a isto začína odhaľovať jeho spojitosť so všetkými vraždami a okolo Lestera začínajú krúžiť chlapíci z Farga. K dokonalosti chýbal aj tentokrát len výraznejší prvok prekvapenia či akcie. ()

Reklama

Reklama