Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Postřelená policistka Molly se zotavuje v nemocnici. Je však nadále pohlcena případem a snaží se zorientovat v komplikované mapě vztahů jednotlivých aktérů. Znepokojený Lorne pátrá, kdo mu šel v Duluthu po krku a s kým si o tom musí promluvit ve Fargu. Lester si libuje v roli oběti a prochází děsivou lidskou proměnou. Rozvíjí svůj zákeřný plán a veškerou vinu se snaží svalit na svého jediného bratra. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I sedmá epizoda patří mezi ty velmi vydařené. Změna osobnosti Lestera Nygaarda se stále prohlubuje, což by mohla dosvědčit i vdova po panu Hessovi a efektivní akce Lorne Malva ve Fargu snad ani nepotřebuje komentář, to byla paráda. Atmosféra, napětí a akce na výbornou a příběh nabral pěkné tempo. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What did I lose?" "A spleen. Look, I'll get you a new one, I swear." "Yeah, you'd better." Siedma epizóda nápodobne kvalitná ako predchádzajúca, takže začínam nadobúdať pocit, že s takýmto tempom si ďalšie časti až po záver série budú odnášať maximálne hodnotenia. Malvo prebudil gorilu spiacu v Lesterovi, ktorý sa nám vskutku krásne pretransformoval na najväčšieho kriváka v seriáli, ktorý neváha hodiť vraždu svojej ženy na vlastného brata a navrch si ešte vychutnať sexík pomsty s pani Hessovou. ;) Navyše si Malvo spravil exkurziu budovou Farga, takže netreba asi znova zdôrazňovať, že táto epizóda stálo vskutku za to. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z ušliapnutého tichošlápskeho poisťováka sa stáva zákerný nadradený hajzel. Zisťuje totiž, že mu prešlo veľa spáchaných trestných činov. A tak odvážne prekračuje hranice, kde sa dá. Výdatne mu sekunduje neschopný šéf polície. Čistič sa činí a do červena vyhladzuje všetko otravné a nepohodlné. Schopná policajtka má stále menšie šance čosi presadiť. A tak sa aspoň vzťahovo pomaly naplňuje jej prirodzená biologická potreba - i keď jej vyvoleným je smoliarsky policajný pešiačik. Táto schéma je síce interesantná, ale tak nejako variuje už od začiatku série, čo je jeden z dôvodov, prečo seriálom moc neholdujem, napriek nepopierateľnej kvalite mnohých - napríklad Farga. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady prostě nelze dat méně než 5*. Děj se neustále posouvá dál, a to se u některých seriálů stává že je zaseknutý na jednom bodě, proto si asi tenhle seriál vysloužil tak parádní hodnocení. Lester se mi ze začátku moc nelíbil, ale postupně se z něj stala celkem zajímavá postava. Malvo si stále drží tu svoji vražednou pozici, a to se mi neskutečně líbí :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jeden zvrat nemali tvorcovia gule dotiahnuť až do konca, na druhú stranu som ale rád, že sa rozhodli tak, ako sa rozhodli a príbeh pokračuje tak, ako pokračuje. Opäť je dej "plíživý", ale stále aj akčný a poriadne napínavý. Cítiť, že veci sú stále bližšie záveru a všetko hustne ako má. No a Lester sa ukazuje ako ešte väčší hajzel, než sa zdalo dokonca aj po vražde manželky v prvej epizóde. Stále mu však z nejakého dôvodu držíme palce, asi preto, že je taký "hobit". ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama