Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z Lestera se stává zcela nový muž, který oplývá nebetyčným sebevědomím a věčně dobrou náladou. Jeho bratr byl obviněn z vraždy a případ se zdá být definitivně uzavřen. Policistku Molly ale trápí vědomí, že byl zatčen nepravý pachatel. Během roku dochází k celé řadě změn. Molly zakládá rodinu se svým bývalým kolegou Gusem. Proměněný Lester žije svůj pohádkový příběh, dokud jednoho dne nedochází k nečekanému setkání. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentári k siedmej časti som spomenul pár schém, ktoré sa variujú každou časťou. Tu to pokračuje. Oživenie priniesol časový posun a príhoda o tom, ako policajt pomohol mužovi zo schránky vytiahnuť zaseknutý penis. Vytvorené je to však zručne, dej nenudí, a to je asi to hlavné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa odhodlali k pomerne odvážnemu činu, ktorý by som radšej nespojleroval, ale už sa tu tak stalo. Myslím, že jednotlivé scény, aj keď sa dej nepohol míľovými krokmi vpred, sú opäť perfektne premyslené a zahraté. No a onen presun deja dáva všetkému pomerne nový rozmer, ide v podstate už o dokonalú premenu beta mana na totálneho alfa samca, z "hobita" sa stal pomaly až "Saruman". ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí skvělé epizodě přišlo mírné zklamání nad tím, že se opět vrátilo pomalé tempo a nedošlo prakticky k žádnému vývoji, pokud nepočítám titulek: "o rok později", a rodinné změny některých postav. Příběh tentokrát jaksi stagnoval, ale pevně věřím ve velké zlepšení. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli nerad, musím k tomuto dílu dát nízké hodnocení. Děj mi přijde nudný, a to opravdu nejvíc z celý série. Minulé 2 díly byly za plný počet, a tento stojí opravdu jenom za průměr. Je ale zajímavý, jak se zde děj posunul o rok a řekl bych, že poslední 2 epizody budou hodně akční. Doufám v to. ()

Reklama

Reklama