Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gerhardtovi dostali na výběr mezi bezpodmínečnou kapitulací a úplnou likvidací. Nová vůdkyně klanu Floyd se dozvídá vykonstruovaný příběh o vraždě svého nejmladšího syna. Žádá krvavou pomstu a neodvratně se tak blíží brutální střet. Policista Solverson mezitím dohlíží na zabezpečení návštěvy Ronalda Reagana, který sem dorazil v rámci předvolební kampaně. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokiaľ doteraz niekomu chýbala poriadna akcia, tak sa jej dočká. Pokiaľ doteraz niekomu chýbal poriadny požiar, tak sa ho dočká. Inak sa ide presne vo vyšľapaných chodníčkoch predchádzajúcej epizódy, ktorá stanovila nový smer viacerých dejových línií, tie sú však stále súčasťou tej ústrednej. Skrátka začala vojna a tá sa dotkne úplne každého, možno aj tých nešťastných mimozemšťanov. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, pátá epizoda mi přinesla přesně takové Fargo, na jaké jsem se těšil. Naprosto zběsilá a brutální akce tomuto seriálu opravdu sluší a Reaganovo volební turné bylo jen třešničkou na dortu. Atmosféra byla skvělá, napětí se tvůrcům dařilo pěkně stupňovat a akce byla fantastická i díky tomu, jak byla brutalita doplněna černočerným humorem. ()

Meijin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady byl využit potenciál pro napětí a intriky, který se nahromadil v předchozích dílech, naplno. Nečekaná přestřelka v lese, postava indiána pohybujícho se jako stín, vztahy v klanu Gerhardtových, pokus o zabití řezníka Eda-sympaťáka, prodej auta jeho ženou Peggy = samé perly. Po 14 letech dávám nějakému seriálu a poprvé vůbec nějaké epizodě 100%. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"With your clothes and your hair and no bra? Like you know somethin' about the world? Being grown's got a price. Kid gets slapped when he's bad. When you're grown, you get the fist or the knife." ()

Demonic189

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia dávka ch*jovín na entú - ktorej dominuje prestrelka v mäsiarstve (2 zabijaci nevedia dostať jedného obyčajného týpka, guľky sa náhodne odrážajú sem a tam) a paktovanie tej fešandy s konkurenčným černoškom, ktorý chce vyvraždiť jej rodinu :-D ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Being grown's got a price. Kid gets slapped when he's bad. When you're grown, you get the fist or the knife." Momentálne je seriál vo fáze, kedy skvelú epizódu strieda ešte lepšia. Táto bola od počiatku totálne jatky, kde prestrelku v lese opanoval indián Hanzee, ktorý si vychutnal bratov Kitchenov ako dezert pred dekapitáciou ich šéfa (len mi trochu nejde do hlavy, prečo toho druhého nechal po omráčení len tak). Záver patril nepodarenej vendete, ktorú kolosálne sprasil skriplený Gerhardt. 100% ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem že se po tolika akčních epizodách tvůrci trochu uklidní a dají nám zase lehce nudnou epizodu. To se ale nestalo! Hned ze začátku se nám naskytla pořádná dávka akční scény a ještě ke konci dílu v řeznictví. Konečně se do toho pořádně zapojila i policie, a teď to bude teprve pořádná kriminálka! ()

Reklama

Reklama