Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po požáru a krvavé potyčce v řeznictví jsou zadrženi oba hlavní aktéři. Řezník Ed je zadržován na policejní stanici a nezletilý Charlie Gerhardt obviněn z pokusu o vraždu. S nastalou situací se ovšem odmítají smířit zbylí členové rodiny. Doddova parta se vydává na trestní výpravu do Edova domu, zatímco Medvědovi muži obklíčí policejní stanici s úmyslem dostat na svobodu Charlieho. Policista Lou a šerif Hank se snaží ze všech sil zabránit dalšímu krveprolití. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a máme tu obkľúčenie policajnej stanice, obkľúčenie Edovho domu, miestneho premúdrelého alkoholického právnika, ktorý ťahá doslova celé mestečko z prdele, skrátka všetko sa už poriadne rozbehlo a na to sa ani nemusí nejak extra strielať, napínavé je to aj bez streľby. Ale niežeby sa nestrieľalo aj v tejto epizóde. Všetko je stále prehľadné, nehrozí, že by sa niekto v deji a množstve postáv stratil. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra zůstala skvělá i v šesté epizodě, výprava Gerhardtových do města s sebou přinesla zvláštní formu napětí, kdy jsem nebyl schopen odhadnout, jestli někomu ujedou nervy a bude o postavu méně, nebo se všichni ovládnou. Zvláště v případě právníka Karla jsem chápal stav jeho kalhot. Konečně mi došlo, proč tvůrci místy odkazují na UFO, Blumquistovi se totiž při jednání s policisty chovali jako mimozemšťani. ()

Demonic189

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...ďalšia bohatá dávka scenáristického vycucavania z prstu a občas neskutočnej ľudskej hlúposti (napr. elektrický paralyzer). Samozrejme indian ma IQ 160, zatiaľ čo zvyšok iba cca 50 az 60... ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You hear that, Sonny? There's a crisis at the highest level, so who do they call? The best lawyer in town." "Aren't ya the only lawyer in town, Karl?" V tejto fáze musím povedať, že sa mi to začína páčiť ešte viac ako prvá séria. Gerhardtovci sa vydali do mesta a počas ich návštev domu mäsiara Blumquista a miestnej policajnej stanice sa napätie dalo doslova krájať. MVP si za túto epizódu odnáša však jednoznačne advokát Karl Weathers. A mimochodom Dodd dostal konečne trochu na prdel a dokonca od osoby nežnejšieho pohlavia... ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohoto seriálu jde jenom málokdy dát méně než 5 hvězdiček. Tahle epizoda byla opět velmi napínavá. Ta scéna na policejní stanici byla prostě famózní! Strašně se mi líbí jak indián hraje "sám za sebe", ale vlastně pro rodinu. Čekám že brzy Eda dostane. ()

Reklama

Reklama