Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V úvodní epizodě požádá probační úředník Ray Stussy (Ewan McGregor) o půjčku svého staršího bratra Emmita, rád by totiž požádal o ruku svou novou přítelkyni Nikki (Mary Elizabeth Winsteadová). Když se ale Ray nesetká zrovna s pochopením, rozhodne se vzít situaci do vlastních rukou. Najímá bývalého trestance na loupež starožitné poštovní zámky. Ten ale zamění adresu a oloupí jiného muže stejného jména, jehož následně brutálně umučí. Zavražděný muž byl shodou okolností nevlastním otcem policistky Glorie Burgleové (Carrie Coonová), která začíná odhalovat jeho temnou minulost. Zoufalý Ray se mezitím rozhodne zbavit nepohodlného svědka. Do Emmitovy společnosti se dostaví tajemný muž jménem V. M. Varga (David Thewlis), který sebevědomě oznámí, že dávná půjčka vlastně představovala vstupní investici. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot pochopiteľne opäť nesklamal, práve naopak, nalákal na ďalšiu sériu tým najlepším možným spôsobom. Opäť tu máme spackaný zločin, ksichty na pohľadanie a chladnú Minessotu. Hlavným tromfom a lákadlom je Ewan McGregor v hlavnej dvojúlohe, ale po pozretí úvodnej epizódy začnete mať dojem, že zaostávať nebudú ani Mary Elizabeth Winstead, Carrie Coon a David Thewlis. Tomu stačilo pár viet, aby bolo jasné, že budú problémy až na strechu. ()

Ampi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní scéna mi do mysli vkrádá myšlenku, jestli strýček Rudy (Sylverster Groth) z Krycího jména U.N.C.L.E. neměl kromě Gaby Teller nějaké další příbuzenstvo v Německé demokratické republice, ve službách bezpečnostních sborů. K dalšímu obsazení - Ewan McGregor v dvojroli je dvojnásobná kvalita. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvnímu dílu třetí řady jsem musel udělit pět hvězdiček, protože mě okamžitě vtáhl do děje a s radostí jsem zjistil, že zápletku znovu tvoří směsice náhod a všudypřítomné stupidity. Navíc tady hraje Mary Elizabeth Winstead a to mě nemohlo nepotěšit. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpačité. Prvá séria sa opierala o dvojicu Freeman & Thornton, druhá snáď o charizmu všetkých postáv a zaujímavý dej. Čo bude ťahúňom tej tretej, mi zatiaľ ostáva záhadou. Coenovské základy hlúpych postáv, ich rýchlych rozhodnutí a nepredvídateľných situácií boli položené, postavy a dejové linky sa ešte len načrtli, zaujali, no nie až tak, aby pohltili. Ďalšiu epizódu si možno pozriem len zo zvedavosti, nie však z fanúšikovskej vernosti a diváckeho očakávania kvality. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět velice povedený pilot, který nabízí opět zajímavou zápletku a pamětihodné postavy. Děj se navíc opět absurdně komplikuje, takže jsem velice zvědav na jeho vývoj v dalších epizodách. Fargo je už jednoduše tak trochu záruka kvality. A pokud můžu mluvit za sebe, třetí série se zdá být možná ještě zajímavější než druhá řada. Detailnější dojmy zde. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ted musim opnovat tady kolegovi, ale do tyhle dvojrole mel byt vybrany americky herec nebo nekdo, kdo dava tenhle severoamericky akcent v pohode. Protoze Ewan ten akcent moc nezvlada a nestiha kvuli tomu hrat, coz trochu rusi. Od tretiho, ctvrteho dilu se to lepsi (nebo jsem si zvykl) ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda okrem sľubného prísľubu v podobe dvojroly Ewana McGregora ma až prekvapivo dlho nudila. V závere sa to síce konečne nakoplo, ale od ďalších epizód očakávam určite omnoho viac. ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku mi to moc zajímavý nepřišlo. První díl v první a druhé sérii byl rozhodně lepší, a vůbec se to tomuto nemůže rovnat. Pak jsem se do toho konečně nějak vžil, ale bylo to docela nezáživné. Pak to začínalo nabírat na obrátkách a to se mi u Farga líbí. Stále si to drží tu sněžnou atmosféru, takže za to BIG UP. Konec byl dost zajímavý a věřím tomu, že další díly budou už jen 5*. ()

Pavelkedar 

všechny recenze uživatele

3.série velké rozčarování. Nenávykové, často nuda, nezáživné. Už se těším,až bude konec. Exceletní! David THewlis! ()

Achmed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nám krásně rozjel novou sérii. Pozvolný start, poznávání osob a někde v půlce dílu už nám začíná klasická souhra náhod, které začínají divákovi tvořit myšlenky, kam se děj asi posune. Kvalitní zpracování a lehčí návrat, řekl bych k první sérii, jen vítám. ()

pallok 

všechny recenze uživatele

Úvod tretej série rovnako dobrý ako záver druhej. Tú predohru v NDR som síce nepochopil ale to vôbec nevadí. Tiež som prekvapkaný z dvojrole Ewana McGregora, ktorú som vôbec nepostrehol - žeby to bolo tou borovičkou? Fľaška je síce prázdna, ale či bola niekedy plná si už akosi nespomínam. Ale vážne - slušný rozbeh, dúfam, že to pôjde len a len hore! ()

Reklama

Reklama