Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemný Varga se stává nepohodlným problémem. Rozhozený Emmit proto požádá svého právníka, aby ho důkladně prověřil. Varga si ale poradí se zvídavým právníkem po svém a prohlásí se za nového partnera v obchodní společnosti. Policistka Gloria mezitím pátrá po okolnostech vraždy svého otčíma. Nešťastný Ray se rozhodne promluvit se svým mladším bratrem, ale díky divoké Nikki pokus o bratrské smíření přichází vniveč. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť platí, že takmer žiadna dvojka ľubovoľnej série ľubovoľného seriálu nedosiahne nikdy intenzity pilotu a platí to aj teraz. I keď veľa nechýbalo, ide skutočne o kvalitnú epizódu, nevynímajúcu čierny humor a dokonca ani ďalšiu vraždu. K tretej sérii som tak po dvoch dieloch totálne prišpendlený a aj atmosférou ma zaujala rovnako ako predchádzajúce dve. Tá sa blíži možno viac k dvojke a to aj napriek tomu, že sa odohráva viac menej v súčasnosti. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozvolnější epizoda rozvíjející již nastolené dějové linie. Ještě více jsem musel ocenit casting – každý je tu na svém místě, nevidím tu žádný výraznější článek, který by mi kazil dojem. Postavy jsou prostě na jedničku – především slizácký padouch v podání Davida Thewlise tento týden krade většinu epizody pro sebe. Atmoška je také stále na výši. Sledování této řady je jednoduše stále radost i v případech, kdy se v ní zdánlivě nic neděje. Podrobnější dojmy zde. ()

Reklama

RedRose

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je problém s vámi Američany, myslíte si, že dohody se dají měnit...! Sorry, ale tady už scénáristům ujela ruka. Právní dohody a listiny jsou závazné, na to jsou amíci experti a jediný kdo něco mění je Varga! A to by mu v roce 2010 fakt neprošlo, se takhle nasáčkovat do cizí firmy... Zábavné to je, ale reálné ani omylem... ()

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem předpokládal, tak se nestalo. Třetí série na mě působí dost nudným tempem a tato epizoda je tomu dobrým příkladem. Co se mi zde ovšem líbilo byl Vargův nechutně přesvědčující výraz v obličeji a jeho jednání. Vypadá to opět na zajímavou zápornou postavu jako byli Lorne Malvo a Hanzee Dent. Doufám že se další díly nějak proberou, protože se mi ještě nestalo, abych u Farga pomalu usínal. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát sice nebyla epizoda nabita událostmi, takže tempo bylo pomalejší, ale tím nechci říct, že bych se nebavil. Naopak. V. M. Varga je tajemný chlapík a David Thewlis mu propůjčil notnou porci slizké nechutnosti, doufám, že mi jeho zuby nezpůsobí noční můry. Oslík neměl chybu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama