Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray pokračuje ve snaze ukrást svému bratrovi vzácnou poštovní známku, v přestrojení se vydává vybrat obsah jeho bezpečnostní schránky. Policistka Gloria výrazně pokročí ve svém vyšetřování, když v peněžence údajného pachatele najde kontakt na jeho probačního úředníka Raye Stussyho. Gloria začíná vnímat znepokojivé souvislosti a vydá se ho vyslechnout. Záhadný Varga má velké plány a trvá na svém požadavku, že se stane Emmitovým obchodním partnerem. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající hudba a druhý skvělý plán dvojice Nikki/ Ray. Druhý jmenovaný ani nemusel ochutnávat popel, aby mi bylo jasné, kdo je v této dvojici mozek a kdo sval. Proti předchozímu dílu příjemná změna, bavil jsem se a nenudil. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parelela so zvieratami vydarená, dej sa konečne po mdlej epizóde niekam pohol. Aj keď tá policajná spolupráca v každej sérii už začína byť otravná. David Thewlis s jeho rečou vynikajúci, svojou filozofiou úspešne konkuruje aj samotnému Thorntonovi o post najcharizmatickejšieho záporného hrdinu seriálu; je to ťahúň epizód rozhodne viac než McGregor v dvojroli. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden by mohol povedať, že keď sa postavy dozvedajú to, čo my už vďaka rozsahu informácií dávno vieme, tak to môže zaváňať nudou. Mňa práve naopak takéto momenty nesmierne bavia a ani neviem prečo. Úvod so zvukmi charakterizujúcimi postavy je geniálny, priebeh deja skôr klasický, bez vyložene lahôdkových momentov, ak napríklad nechcete vidieť Davida Thewlisa vracať na záchode. Z jeho zubov budem mať dnes v noci asi nočné mory. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrčí erupce nápadů nekončí a i zde předvádí, že mají z pohledu stylistiky stále čím překvapit. Úvod pod vedením našeho milovaného mistra Thortona zavede neskutečně hravou uměleckou volbu, jež následně působí skrz celou epizodu a vy mimo už mnohokrát zmíněné kvality dostáváte něco geniálního navíc a já teču blahem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama