Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policisté naleznou Rayovo tělo, o hlavní podezřelé z trojnásobné vraždy mají rychle jasno. Vzápětí zatýkají jeho milenku Nikki, trestankyni v podmínce na útěku. Případ se zdá být uzavřen, ale policistka Gloria má určité pochybnosti. Emmit mezitím vyjednává o prodeji své společnosti, protože začíná jít o holý život. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sa takmer celý diel odohráva na policajnej stanici, tak to má vždy niečo do seba. No a záver mi pripomenul môjho obľúbeného Utečenca, len asi až nie s tak optimistickým záverom pre hrdinku. Mimochodom, dej sa odohráva počas štedrého dňa a neskôr večera a na tieto Vianoce postavy len tak nezabudnú. Sme v Minnesote, takže sú aj pekne biele, nie ako u nás, na blate. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmý díl pro mě nebyl tak strhující jako ten předchozí, ale i tak jsem se výborně bavil. Srážka Glorie s policejní byrokracií mi silně připomněla Wogony ze Stopařova průvodce po Galaxii. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sračky pomalu tuhnou a krasojízda po jejich povrchu pokračuje. Scénář svou kvalitou pomalu eskaluje do výšin první série a já jsem napjatější a napjatější. Řemeslně mému oku lahodí více a více, například bezdiskuzní zaměření na medvídky nebo scéna na schodech s krásnou kompozicí. Návrat starého známého bylo geniálně spjato s hudbou a já tekl blahem. Miluju ten seriál! ()

Galerie (179)

Reklama

Reklama