Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikki přežije havárii vězeňského autobusu, ale po krku jí jdou Vargovi zabijáci. S pomocí spoluvězně se jí podaří utéct do blízkého lesa, pro své pronásledovatele ovšem představují loveckou trofej. Zběsilý boj o život začíná. Zlomený Emmit se snaží vyrovnat se svým svědomím, smrt bratra ho ovšem pronásleduje na každém kroku. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak šerifka sa hrá na Sama Gerarda, ale dej sa začne vyvíjať po15 minútach iným smerom. Tieto konfrontácie v Minnesotských lesoch nás určite v seriáli bavia všetkých a neinak je tomu aj v tomto dieli. Inak slučky sa sťahujú na všetkých frontoch, pričom navrch majú zločinci. Ako z toho postavy vykorčuľujú, ak vôbec, zistíme počas dvoch zvyšných dielov, snáď na to bude dosť priestoru a všetko sa ukončí bez zbytočného stresu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil jsem se hned od začátku, když vlk, koza a prasátko přepadli autobus, ale řval jsem smíchy, když se ukázalo, že není dobré chodit do lesa s vlčí kožešinou na hlavě. Parádní zábava. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto bola tá zbesilá "fargovská" bláznivo-akčná jazda, na ktorú som čakal celú tretiu sériu. Dekapitácia, úspešný lov "vlka", šípy lietajúce z každej strany, majstrovský hod sekerou a čajové posedenie s pánom V.M. Vargom boli najväčšími highlightami tejto epizódami. K tomu scéna v bowlingovej hale ako jeden veľký odkaz a pocta rovnomennému filmu bratov Coenovcov. P.S.: Páčilo sa mi, že konečne raz poriadne došlo aj na kozáka Yuriho, ktorý v pánovi Wrenchovi našiel viac ako rovného protivníka... ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem beze slov. Naprostá a totální esence tvůrčí sebejistoty a geniality. Epizoda dělená na dvě tématicky odlišné části spjaté jedním filozoficky zaměřeným intermezzem, tak prosté, přitom tak neuvěřitelně kvalitní. Geniální s velkým G. ()

Galerie (268)

Zajímavosti (1)

  • Scéna z bowlingové haly je celá míněná jako pocta filmu Big Lebowski (1998). (vyfuk)

Reklama

Reklama