Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý Emmit se cítí provinile, proto se rozhodne učinit doznání a přiznat se k vraždě svého bratra. Jasný případ se ovšem komplikuje ve chvíli, kdy dochází k dalším dvěma vraždám. Obě oběti pojí příjmení Stussy a vše nasvědčuje tomu, že se jedná o práci šíleného sériového vraha. Ambiciózní Nikki má eso v rukávu a vlastní strategii, proto se rozhodne vydírat nebezpečného Vargu. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristický slalom a umění, kdy tvůrci nějakým geniálním způsobem narvali do této epizody tolik, co by ostatní nechali na celou sérii z důvodu, že více nápadů by prostě neměli. Můj úžas nezná mezí. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The problem is not that there is evil in the world. The problem is that there is good. Because otherwise, who would care?" Emmit zisťuje, že dostať sa zo spárov V.M. Vargu nie je vôbec také jednoduché, ako si myslel. Uvidíme ako skončí je druhý pokus. Na druhú stranu Nikki Swango s pánom Wrenchom opäť spoločne raz valia, aj keď tentoraz sofistikovanejšie a menej krvavo ako v poslednej časti. Spokojnosť a veľké očakávania pred finálnou časťou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v predfinále nás toho čaká pomerne dosť, predovšetkým jeden zásadný zvrat, ktorý stavia všetko na hlavu, i keď my a šerifka pravdu poznáme. Som rád, že finále tak nebude iba "doklep", ako to bolo minule, ale bude sa v ňom toho musieť doriešiť veľmi veľa a môžeme sa tak tešiť na veľkú jazdu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase přišlo zvolnění, je to taková sinusoida, kdy se střídají "jen" kvalitní a výborné díly, takže očekávám, že závěrečný díl bude vynikající. Byl bych tím pádem těžce zklamaný, kdyby to tak nebylo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama