Reklama

Reklama

Hlas hrdiny

(studentský film)
Trailer

Obsahy(1)

Hlas hrdiny je film posazený do 13. století, tedy drsného, špinavého a syrového středověku. Film, jehož hrdinové po vzoru westernových pistolníků nepromluví ani slovo, je ale přesto prodchnut Hlasem hlavního hrdiny, osamělého a unaveného Rytíře (v podání Jana Jackuliaka). Sledujeme jeho cestu, společně s cestou Otce a jeho malého Syna, jehož osud je osudu Rytíře víc než podobný... Vše vede do jasného finále..meče musí být taseny! A nebo že by finále nebylo tak jasné? (Jeffic)

(více)

Recenze (4)

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ještě více tak kvalitního obsahu by se do 13 minut určitě nevešlo. Zcela dokonalý psycho snímek, ve kterém jsme neslyšeli ani jednu konverzaci, ovšem tiché myšlenky rytíře to více než dostatečně nahradily. 100%. Viděno v kině na 40. LFŠ. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na studentský film mě Hlas hrdiny překvapil velmi věrohodným a realisticky působícím zpracováním. Vůbec nepůsobilo amatérsky či snad lacině, jak bych zrovna v případě historického kraťasu čekala. I scénář je výborný, a i když příběh není nijak zvlášť dramatický, nebo propracovaný, zejména monology hlavního hrdiny se mi moc líbily. "Proč si myslíš, že bych teď měl být jiný, než ti druzí?" ()

Reklama

Reklama