Reklama

Reklama

Zvláštní vyšetřovací skupina pro hledání uprchlých zločinců

(seriál)
  • USA Fugitive Strike Force
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Policistka Dawn
Bezpečnostní agenti USA v New Jersey hledají dva podezřelé z vraždy a speciální jednotka v Las Vegas udělá razii na kokainové doupě. Všechny jednotky sledují hlášení z vysílaček.

Padající výstřely
Bezpečnostní agenti v Las Vegas hledají podezřelého z vraždy a z vyloupení banky. Potom musí pomoci policistům, které ohrožuje muž se samopalem.

Na útěku
Zatímco bezpečnostní agenti sledují muže, který možná je součástí mezinárodního gangu dovážejícího heroin, speciální jednotka v Las Vegas provede razii na kokainové doupě.

Recidivista
Bílý rasista je překvapen bezpečnostními agenty. Speciální jednotka provede razii v domě, kde se vaří drogy a nájemní lovci lidí najdou muže, který uprchl po propuštění na kauci.

Všechno je kryté
Agenti v nebezpečné čtvrti zatknou muže, který porušil podmínečné propuštění. Běžná obhlídka v Las Vegas přeroste v nebezpečnou přestřelku, musí zasáhnout speciální jednotka.

Podvody a podrazy
Speciální jednotka udělá razii v místním nápravném zařízení pro mladistvé a hledá zbraně a propašované drogy. Lovci lidí vystopují podezřelého podvodníka.

Několikanásobné zatykače
Tři policisté z jednotky pro pátrání po uprchlých zločincích v Las Vegas, městě, které se stalo rájem pro lidi prchající před zákonem, stopují podezřelé kriminálníky na útěku.

Pokus o zmatek
Tým v Las Vegas pátrá po muži, který má víc než jedno falešné jméno. Jeden podezřelý napadne policistu a lovci lidí se blíží k tomu, aby zatkli zloděje.

Viník uprchl z místa nehody
Policejní týmy v Las Vegas hledají zločince podezřelého ze znásilnění dítěte. Ostatní policisté provádějí řadu zátahů na drogové dealery.

Šéfové policie na Havaji
Šéfové policie z Vegas a Havaje spojí síly, aby dopadli podezřelého dealera s pervitinem. Speciální jednotka ze severní části Las Vegas provede razii v domě a najde zbraň AK-47.

Nejhorší z nejhorších
Šéfové policie pátrají po podezřelých z hromadného znásilnění mladé dívky. Speciální jednotka v severním Las Vegas zatím zatkne ženu obviněnou z překupnictví drog.

Dopad střelných zbraní
Policie hledá muže podezřelého ze sexuálního obtěžování dětí. Speciální jednotka v Las Vegas vpadne do bytu, ve kterém najde drogy a zbraně na místě, kde to nejméně čekali.

Chladnokrevná vražda
Šéfové policie od Kalifornie až po Missouri hledají podezřelého z vraždy. Speciální tým v severním Las Vegas provede zátah na drogové doupě, aby ochránili nedalekou školu. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama