Reklama

Reklama

Odhalená nejtemnější tajemství Ameriky

(seriál)
  • USA America Declassified (více)

Obsahy(1)

V Americe jsou místa obestřená tajemstvím, záhadami a konspiračními teoriemi - neoznačené budovy, přísně střežená ohrazená místa nebo obrovské bunkry. Některá jsou skryta na očích, jiná utajena tak hodně a neobvykle, že se mocnými organizacemi, obřími korporacemi a americkou vládou popírá vůbec jakákoliv jejich existence. Série Odhalená nejtemnější tajemství Ameriky zkoumá tyto citlivé příběhy, události a místa za použití vědeckých pokusů, forenzních nástrojů a nejmodernějších sledovacích technologií. Mohlo by mezinárodní letiště v Denveru skutečně ukrývat v podzemí ohromný tajný bunkr pro přežití apokalypsy? Proč 18 klíčových svědků vraždy Johna F. Kennedyho postihla předčasná a násilná smrt? Proč jezdí ulicemi Green Banks speciální auto se spojaři a lesem antén na střeše a snaží se umlčet jakékoliv rušení? Série Odhalená nejtemnější tajemství Ameriky jde co nejdále, aby získala fakta a nakonec i pravdu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem nekolik dilu a temata jsou zajimava a maji realny zaklad. Americká kultura vždy byla založena na násilí a nyní co vymreli běloši zde probíhá kulturní válka, která hrozí přerůst v občanskou. Pobavil mě výraz "konspirační teoretikove říkají", ale i postřehy jako "internet umožnil lidem sdělit své názory milionům lidi". ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Serial vyšetruije, skúma a a hľadá logické ,realistické odpovede a narozdiel od podobných, ktorí špekulácie a konšpiracie nafukujú do neskutočných rozmerov.Rekonštukcia atentátu na Kennedyho, tento krát so streľbou z Trávnatého vršku s odstrelovačom a skutočnou streľbou aj keď so slepými nábojmi bola viac ako zaujímavá.... ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Mělo by se natáčet více takovýchto filmů, seriálů, pořadů o tom, jak je Amerika zkažená a snaží se ovládat celý svět svou tichou tichou a neviditelnou válkou. Tohle je taková rychlokvaška, zaobírající se spíše a ryze konspiračními teoriemi. O tom si ve výsledku divák obrázek neudělá. | Průměr všech zhlédnutých epizod: 50% (2*) | ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama