Reklama

Reklama

Molly Moonová

  • Velká Británie Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dívka Molly Moon bydlí v dětském domově na předměstí Londýna, kde se neustále dostává do problémů s nesympatickou ředitelkou školy paní Adderstoneovou. Po tom, co najde v knihovně knihu o hypnóze, stává se tato metoda jejím denním rituálem a brzy svůj nově objevený talent využívá k odvedení pozornosti paní Adderstoneové tak, aby mohla z domova utéct a začít hledat svého nejlepšího kamaráda Rockyho. Jenže při hledání Rockyho zjišťuje, že její schopnosti jí mohou pomoci splnit si sen stát se hvězdou šoubyznysu. Mezitím má Molly v merku jeden lstivý podvodník, který má v úmyslu její schopnosti zneužít k vyloupení největší londýnské banky! Podaří se Molly najít Rockyho dřív, než se některé nechtěné dopady jejích hypnotických schopností vymknou kontrole? (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Výborná Raffey Cassidy zastínila stěží průměrný film. Je to trefná charakteristika, protože ani scénář, ani režie nestojí za řeč a navzdory trojici známých herců, má většinu odpovědnosti za výsledný dojem ona. Protože jsem ji viděl v Tommorowlandu, tak mi to ani nepřišlo jako riskantní sázka. Díky svému přirozenému herectví si s tím poradila na jedničku, a je jen škoda, že neměla napsanou zajímavější postavu. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že když jsem byla malá (no dobře, spíš náctiletá, bylo mi tak 12-13) četla jsem knižní předlohu a strašně se mi líbila. V té době to byla originální a chytlavá knížka pro děti. V Česku bohužel vyšel jen první díl co vím, ve slovenštině pak další dva díly pokud se nepletu (trochu nelogické, ale asi neměli potřebu první díl překládat,, když je čeština a slovenština skoro stejný jazyk), ale v originále jich je celkem šest. Kromě prvního dílu jsem ostatní nečetla takže nemůžu soudit, ale první díl byl opravdu chytlavý a zábavný. Co se děje týče tak je v knize dost odlišný od filmu což mě trochu zklamalo. Postavy jsou stejné, ale například Nockmanova matka se v knize vůbec nevyskytuje a vše je tak trochu jinak než to bylo předvedené ve filmu. Film doporučuji spíš jako takovou oddechovku pro děti a případně i rodiče. Dialogy jsou hodně plytké a jednoduché, děj taktéž jednoduchý ale herecké obsazení je moc fajn. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem či si niekto tento film reálne pozrie, ale i tak som prejavil istú dávku zvedavosti. Najmä kvôli faktu, že v hlavnej role máme Raffey Cassidy z filmu Tomorrowland, ktorá tam predviedla skutočne skvelý výkon. A myslím, že jej talent je vidno aj tu. Teda aspoň v tom smere, že jej tanec a spev majú byť naozaj nekvality Molly. Škoda je, že zvyšok filmu je trošku plytký a nemyslím si, že veľmi dobre poskladaný. Molly je veľmi sebecká a postupne si to uvedomí, no mám pocit, že vo filme sa veci udejú bez nijakého zvláštneho dôvodu. Proste sčista jasna. A to je trošku problém, s ktorým tento film musí zápasiť. A to je aj dôvod, prečo nakoniec zlyháva. Vidím, čo chce adresovať a myslím si, že nápady sú tu vidno. Ale aj keď je to film pre deti, chcelo by to mať viac momentov, kedy si hrdina uvedomí niečo z nejakého dôvodu a nemáme pocit, že postavy jednajú tak ako jednajú, lebo tak to stojí v scenári. Nemyslím si, že je tu niečo hrozné, čo by si deti pozrieť nemohli, no rovnako to nie je film, ktorý by som doporučoval pozrieť. Deti si zaslúžia lepšie.Hodnotenie: D+ ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Zápletka je originálna, vo filme síce je pár dobrých nápadov aj Molly Moon hrala obstojne, čo o dospelých povedať nemôžem. Ale scenár ako celok bol incredibly stupid. Z každej minúty na vás kričí fakt, že ide o nízkorozpočťák, vhodný akurát do TV. Zostáva už len otázka, či aj knižná predloha bola taká hlúpučká. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude zajímavější, že to bude více fantasy a že to bude celkově dojemnější, ale je to takový průměr, který si pro mě spíše sahá na podprůměr, protože to opravdu až tak moc zábavné není. Známí a zajímaví herci tu mají minimum prostoru a ta hlavní hrdinka to sama prostě neutáhne. Závěr je očekávaný a bez nápadu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama