Reklama

Reklama

Atomica

  • USA Deep Burial
Trailer

Obsahy(1)

Mladá inšpektorka bezpečnosti Abby Dixon (Sarah Habel) dostane príkaz dostať sa do v púšti izolovanej jadrovej elektrárne, ktorá sa náhle dostala do režimu offline. Jej úlohou je dostať priestor opäť do režimu online. Po príchode spozoruje, že na mieste nie je všetko v poriadku. Začne pochybovať o duševnom zdraví posledných dvoch pracovníkov a zistí, že je sama v nebezpečenstve. (kubqo)

(více)

Recenze (10)

Marze 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový film s efekty béčkových sci-fi . Jako krátká epizoda nějakého seriálu by to nepůsobilo tak hloupě. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pár triků ušlo. Ale jinak mi přišlo, že někdo vzal povrchně nápad ze Solaris, mixnul to s určitým nápadem řekněme z Insidera kombinovaného s Resident Evil, a protože měli k dispozici jen jednu továrnu, běhá tam holka od jedné bedny se šroubama ke druhé a mezitím řeší dilema, kdo je kdo a co je pravda. Tedy jako, jestli si nějaký divák myslel, že je vše ok hned po úvodních zcela návodných záběrech, musel být na hlavu padlý, takže o nějakém napětí se zde nedá mluvit, nějaký twist na závěr zcela chybí a samotné vyznění je bezradné a o ničem. A na tu anorektičku se taky moc koukat nedalo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to alespoň bylo trochu víc než jen interiérové sci-fi, které v sobě vlastně ani nic moc sci-fi nemá, jsem ochotný jít i na průměr, protože herci se mi zde líbili, ale nakonec ani ten příběh to nevytáhne nikam dál a konec už je docela nuda. Bohužel se tohle tak nějak dalo čekat už od prvních minut. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Poměrně nudné televizní sci-fi. Kvalitní žánrový film se dá zcela jistě natočit i za málo peněz, když máte originální nápad, jenže zde nic moc takového není, dialogy jsou průměrné a snaha o napětí nepříliš úspěšná, protože je budováno laciným způsobem. 30 % ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Mou kritiku k tomuto snímku zkrátím, jelikož vysvětlovat důvody proč jej posílám rovnou do Odpadu, obsahují vše, co se mi příčí stejně, jako pokřivený soudní systém a politika této země... Nelogičnost, průhlednost a čitelnost děje po prvních deseti minutách de facto až do závěrečných titulků, duševní zdraví by se zde nemělo posuzovat u filmových postav, nýbrž u scénáristů i režiséra... ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se v rámci možností snažili. Výsledek tomu odpovídá. Ochranný oblek od pohledu úplnou ochranu neposkytoval. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Jasně, nízkej rozpočet a tak, ale zase dobrej casting a vlastně i namět včetně no-happy endu. Chvílema dost atmosférická záležitost za dost málo peněz. Ale něco tomu chybělo, asi lepší střih například... Bod za Sarah Habel ()

WugWugs 

všechny recenze uživatele

Inžinierka prichádza riešiť problém do elektrárne postavenej v rádioaktívnej zóne, ďaleko od obývanej oblasti. Vo vnútri jeden z dvoch zamestnancov chýba, druhý sa správa podivne. Hodinu film vyzerá skoro ako sci-fi v štýle Strugackých alebo Lema, samozrejme v jednoduchšom/prístupnejšom americkom podaní - takže v hlavnej úlohe namiesto veterána Sergeja vystupuje nerdy modelka, ktorá má za najbližších priateľov psov menom Jobs a Tesla. Záver je však celkom poameričený a mierne ma sklamal. Spracovanie vôbec nie je márne, vizuál príjemný, celkovo je Atomic skôr atmosférický - kto hľadá akciu, bude sa nudiť takmer až do konca. Režisér by kľudne zvládol aj rozvinutejší scenár a dlhšiu minutáž. ()

Reklama

Reklama