Reklama

Reklama

Babka vládne!

(amatérský film)
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní
Česko, 2013, 1 min

Režie:

Jiří Kafka

Obsahy(1)

Pádná ruka, kárný pohled, dobré srdce. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Celý film

Recenze (7)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nápad by ušel, bohužel mi moc nesedí k babičce, ale spíš k rodičům, prvky animace slušné, o filmovosti by se dalo hódně polemizovat.Ale budiž, jedno z těch lepších videí v minutě, ovšem vítězství?To je bohužel smutný fail.45%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení ?/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Prostředí 7/10/// PLUS: prostředí, zajímalo by mě ve kterém městě se to natáčelo, kvalita snímku je na úrovni MÍNUS: kdybych znal víc souvislostí proč tento počin vznikl (údajně na téma: Můj život v minutě) a kdybych měl s čím srovnával, asi bych hodnotil jinal-lépe), takto se moc nechytám./// Shrnutí: Co se vtipu týče, když to srovnám například s Viral Brothers, který se snaží být vtipný a občas mu to jde, tak u tohoto snímku jsem se nesmál. Vlastně se tento kraťas u mě minul účinkem./// Celkem 41%/// ()

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele

..to je vidět, že to nikdo nepochopil... měla to být sonda do života a já ji pobral jenom jako rychlokvašku tohodle špinavýho města a co kolem mě prošlo, nebo se vešlo do kufru.. babička, proto, protože rodiče mě "nevychovávaly" v pozdním dospívání (ildyž je mám)... hlas babičky je "z nouze ctnost". Měl to být můj hlas, ale režisér se rozhodl pro svůj postsynchron.. nebyl jsem na vyhlašování cen, ale cena poroty je skvělá a první místo vyhrál někdo se snímkem "značky". Minutu se vám před očima honily turistické značky na kmenech stromů. Neviděl jsem nic horšího, ale budiž.... ono vůbec jsem se díval a s prominutím celá republika je zavalena jenom "sračkama" (i tou naší zde) - viz MFFKV :) Poutačů a billboardů si ve snímku nevšímejte, toho se nezbavíte v žádném městě.. happyend je srovnání Přerova a jeho stavem v minulosti a nyní..cca 50% záběrů je minulostí a na jejich místě se pyšní novostavba, či rekonstrukce.. jó já Kotrba se cítím být starostou a božským architektem a kdo by mě v tomhle městě chtěl srát, ááj, Tony Montana byl kliďas proti mě ;) ..může být pokračování, jestli chcete...... (Silvestr 2022) https://youtu.be/6wnZCaqcDj0 ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Třetí hvězdičku dávám jen kvůli poslední větě. Jinak bych dal dvě. Zezačátku se mi to moc nelíbilo, ale pak to bylo fajn. ()

Reklama

Reklama