Reklama

Reklama

Intermezzo

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2003, 12 min

Obsahy(1)

Zloděj, který během loupežného přepadení bytu zavraždil jeho majitelku, se náhle sám stává lovnou zvěří, když jeho oběť zmizí a on zjistí, že je v bytě zamčený. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad i provedení, na české amatérské poměry. Na zápletku vcelku ucházející délka, i když nějakou tu minutu dvě by to vyškrtnout i tak sneslo. Pavel Žďárek, když už ve svých filmech hraje, by v nich neměl (tak) moc mluvit. Samozřejmě věci k vytčení jsou: když už natáčím film s kamerou na hlavě, měl bych se vyvarovat stínů a pohledů do zrcadla. Ale jinak rozhodně to lepší, na co u Ducháček Movies lze natrefit. 2.5* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nakoniec som im pridal jednu hviezdičku naviac oproti plánu, aby sa dostali z čiernych čísel. Nepredpokladám že v budúcnosti sa hodnotenia k tomuto krátkometrážnemu filmu budú hrnúť tak prečo ich nevytiahnuť z dna. Nebolo to však iba zo súcitu. Ak si odmyslím nepochopiteľné ukradnutie kalkulačky v hodnote tak 3 eur a neustále fučanie a rozprávanie tak najmä vďaka hudbe a nápadu to malo svoje čaro. 50% ()

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Chodba - světlo, asi nic ? Záběr kamery coby oči zloděje/vraha dobrý nápad. Dialogy otřesné, jen samé ''ehm'' a když potom šmejdí po bytě tak je slyšet jen ''sakra'' a ''do prdele''. Tohle do televize určitě nepatří, ale vysílací čas 3 hodiny ráno nikomu ublížit snad nemůže. I když jsem vůbec nepochopil co si pan tvůrce myslel, ale tohle nelze ocenit ani za snahu. ()

Reklama

Reklama