Reklama

Reklama

Recenze (4)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To byl teda pořádnej nášuk. Bitek je fakt totální minimum a přišlo mi, že film se nesnaží ani pobavit či zabavit, ale uspat. Herecký výkony amatérské, to samé kvalita kamery a vlastně i všechno. Obyčejnost obyčejná, která nudí nudou. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kenny Zemacus (Eric Jacobus) a jeho mentálně postižený bratr Mark Zemacus (Nathan Hoskins), který dokáže otevřít jakýkoliv zámek, obstarávají obsluhu hostů na akci v muzeu, kde se zdrží a stanou se právem / neprávem podezřelými z krádeže mince... Eric Jacobus a parta z The Stunt People umí akci pořádně rozjet a kvůli ní se vyplatí na snímek podívat. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Mám Erica Jacobuse rád. Je to sympaťák a jeho kraťasy mě baví. Takže na jeho celovečerní film jsem se poměrně těšil. Jedná se o amatérskou záležitost, tak jsem byl nohama na zemi a nedělal si příliš velké iluze o výsledku. A za mě celkem v pohodě. Nejedná se o žádnou velkou divočinu, akce není moc, ale když už se rozjede, stojí to za to. Spíš je to film dost podivný- melancholický, pomalý, ke konci dost krvavý, s občasnými "chanovskými" etudkami. Taky má ale problémy s tempem, a prostě... nemá tu správnou šťávu. Zajímavé je taky zakomponování scén, kdy si hlavní hrdina před akcí představuje, jak bude bitka probíhat (včetně nešťastných zakončení) a pak blik a jede se v reálu. Eric Jacobus má spoustu výborných nápadů, je mi blízké humanistické vyznění jeho filmů, od začátku mně padl do oka a přeju mu spoustu úspěchů v další tvorbě. Už se těším na Rope a Dope 2- :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Eric Jacobus, majster martial arts kratasov sa rozhodol, ze to skusi na poli celovecernych filmov. A hned na zaciatku musim napisat, ze neuspel. Je velky rozdiel natocit skvelu bitku ktorej doda nejaku pointu a vymysliet zapletku so zaujimavymi postavami, ktora bude fungovat pocas celeho filmu. A v tomto smere zlyhal na plnej ciare. Zapletka manikovi ktory sa stara o svojho mentalne zaostaleho brata, ktory sa v muzeu nahodou pripletie k lupezi posvätnej mince o ktoru maju zaujem magori z nejakej sekty je strasne nezazivna. Postavy nie su dostatocne zaujimave na to, aby som sa bal o ich osud a zaporak je tiez nevyrazny. Bohuzial Jacobus a ani ostatni neherci nemaju dostatocnu charizmu alebo herecky talent, aby postavam dodali potrebnu stavu. Proste dejova omacka vôbec nefunguje. Co je velky problem, pretoze bitiek je tu velmi malo. Prakticky len tri. Najkvalitnejsia je hromadna bitka v uvode. Najzabavnejsia je zase zpomalena bitka na zachode. Dost mi pripomenula komedialne etudy z filmov Jackieho Chana. Len skoda, ze sa s nou nevyhral trochu viac. Mohla byt napaditejsia a dlhsie. No a hlavnou ceresnickou mal byt finalny suboj medzi Jacobusom a dalsim nadanym bitkarom Johnny Yong Boschom. Dopadla kvalitne, ale asi som od stretu tychto borcov cakal viac a tak ma prilis nezaujala. Ale je mozne, ze som si ju neuzil lebo som bol znudeny neznesitelnou zapletkou. Takze vysledkom je poloamatersky akcny film v ktorom sa prilis vela keca a malo bojuje vhodny len pre hardcore priaznivcov kvalitnych bitiek. Ale aj oni si budu musiet vypomoct pretacanim. Ostatnych nema tento film cim zaujat. 4/10. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama