Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájomný vrah Frank Zimosa (Rayner Bourton) dostane veľmi lukratívnu ponuku od bohatého a vplyvného Jorge Mistrandiu (Michael Howe). Cieľ: zabiť pár ľudí skrývajúcich sa v jednom z jeho európskych hotelov. Vyzerá to na najľahšiu prácu, akú kedy Frank dostal. Čoskoro si však uvedomí, že nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Hotel je plný bláznivých stúpencov nezastaviteľného zla, a tak sa jeho misia stáva nočnou morou, plnej násilia a absurdností. (misterz)

(více)

Recenze (47)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle neni film, tohle je FPS gameska! Na dálku komunikujete s "vaším" bossem, plníte úkoly, likvidujete zmutované nepřátele a z jednotlivých pokojů hledáte skryté únikové východy. A samozřejmě nepřetržitý pohled z první osoby (POV), který vám, alespoň ze začátku, nabídne zábavnou variaci PC her, jako jsou kultovní Doom nebo Blood. Několika zrůdičkám rozmašírujete mozek na sračku a pak se snažíte přežít a uniknout z pekelného hotelu. Doslova. Čekejte hodně splatteru a gore (však je snímek od tvůrců Adama Chaplina), ale taky spoustu absurdních kravin (třeba že hrdina má po krvavých soubojích ruku jako dětskou prdelku). Bohužel, celé se to celkem rychle okouká a k závěru už vyloženě nudí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Upozornění: Kdo omdléval u Lidské stonožky a Srbského filmu, tak tomu ať se vyvaruje obloukem. Tohle je nafilmované temné Peklo, kde končetiny, mozky a krev stříká na diváka z obrazovky! Hotelu Inferno jsem se dlouhé roky vyhýbal, v době vzniku se jednalo o film, který bych asi nestrávil, nedokoukal, nedocenil, ale dnes je můj vkus už natolik evolvovaný a jsem otevřený novým možnostem, že jsem si film dokázal užít. Je to velmi nízkorozpočtový Underground, který je špatně zahraný a z filmářského hlediska je to prostě až odpudivé, že chápu, hodnocení od odpadu po plný počet, na druhou stranu jsou zde věci, které mají doslova kultovní nádech a po hororové stránce mi příjde Hotel Inferno poměrně dost funkční a intenzivní. Příběh se zdá být zpočátku jednoduchý. Chlap má za úkol jít do hotelu zabít jeden pár o místnost vedle, ale vše se zvrtne, na contract se vykašle a ocitne se v pekelném hotelovém labyrintu, kde chodí od místnosti do místnosti a zabíjí většinou dost nechutným způsobem vše, co mu příjde pod ruku. Je to natočené z pohledu osoby tak trochu jako videohra, ale přidává to na autenticitě a veškeré gore je plně ukázané na kameře. a že ho tady je !! Zaujalo mě, že má film i poměrně slušnou atmosféru, místy je film dost creepy a mrazivý díky prostředí ( úzké temné chodby, jeskyně) a v závěru se ukáže, že i background toho příběhu přináší daleko víc, než by se mohlo zdát. Nejšílenější mi přišel asi masakr v lese, tam šla silně cítit pocta staré Itálii a především Fulcimu ( otevřené hrudní koše, rozšlapané lebky, hlavy rozmašírované několika způsoby, vyrvané páteře a všelijaké jiné šílenosti, které běžný mainstream divák nepobere, zblije se, zhnusí se a možná jej i odvezou. Pro nejokrajovější publikum vůbec, ale kdo má zvrácené chutě, tak si příjde na své.Sám nevím zda se mi to líbilo či nelíbilo, ale rozhodně mě to poznamenalo a na film nejpíš jen tak nezapomenu. 7/10: ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době Italský film. A překvapivě slušnej. Příběh je sice poměrně stupidní a často nedával moc smysl. Ale o to moc nešlo spíše o to že se jedná o poměrně originální film. Ono natočit takovýhle horor který není zas tak FF ale je spíše z pohledu z očí hlavního "hrdiny" se jen tak nevidí. Gore je tu extrémní není ani 5 minut bez krve sice samotná krev vypadá sem tam až moc jako limonáda ale vnitřnosti a zbytek je poměrně slušnej. Není to nic co bych vyloženě musel vidět znova ale celkově film spíše překvapil. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Natočit krvavý splatter coby PC hru, viděnou (=hranou) očima vraha, považuju za naprosto skvělý nápad. A když se k takovému neotřelému nápadu navíc ještě přidá pohledná vizuální stránka, kulervoucí gore efekty a vydatná porce nadsázky a černého (vlastně rudého) humoru, je na světě jedno z mých nejpříjemnějších horrorových překvapení poslední doby. Italové zaperlili. Kvůli roztěkané kameře se na film sice hůř kouká, ale díky krátké stopáži se to dá vydržet a hlavně v tomhle případě je skákající a švenkující kamera opodstatněná. A naprosto mě dostala geniální ústřední filmová skladba L. A. Cop Duo Theme od pána Protector 101, ryze osmdesátková, syntezátorová, skvostná, rajská, božská... Přehrávám si ji momentálně už asi čtvrt hodiny ve smyčce stále dokola a minimálně další čtvrthodinu ještě určitě budu, to se mi naposledy přihodilo s třemi songy z filmu Drive. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano ...u hodnocení tohoto filmu se jasně dá vidět, kdo pojímá světový horor jako celek a kdo čumí jen na jistý zajetý okruh filmů a není schopen ani ochoten se posunout někam jinam... Film je zpracovaný stylem nového Maniaka, což se všem zamlouvalo, ale je to více chaotické a rychlé. Děj znáte z obsahu. Ono to skutečně vypadá jako videohra, ale působí to mnohem líp, než mraky sračkoidních repetitivních "found footage" flicků, u kterých se běžní ortodoxní diváci stále dokola tetelí blahem, aniž by v palicích pobrali, že found footage už je mrtev a měl by vyklidit pole. Tohle je Itálie, už to by mělo napovídat těm znalejším, o co asi půjde. Jde o ultimátní zabijáckej gore masakr z pohledu zabijáka, do kterýho se chtě nechtě časem docela vžijete. O GORE už byla řeč a já jen opakuju, že to je to nejlepší, co jsem za roky viděl. Všechno se děje v intenzivní blízkosti kamery bezstřihů (!!) a vypadá tak odporně syrově a realisticky, že mi to chvílema připomínalo nějaké "snuffové" záběry. K tomu ale navrch špičková atmosféra, obrovský bodycount, šílený postavy s hrozným řevem na "vás" vyskakují naprosto nečekaně. Neuvěřitelné způsoby zabití, roztlučené lebky, vytrhané mozky, vydloubnuté oči, rozmašírování brokovnicí, a desítka dalších šíleností. Samotnej hrdina ale dostává taky slušně na frak, takže je to i docela pocítit. Navíc krátká stopáž akorát tak stačí k plné zábavě bez toho, aby se divák začal nudit. U filmu je jasně nutné přijmout "pravidla hry", takhle to je, nic víc a bavit se. Nechápu co by v tom kdo hledal víc, než prostou řezničinu toho nejkvalitnějšího kalibru. Evidentně je vidět, že někteří "znalci hororu" jsou jen pokrytečtí ignoranti a nevyspělé osobnosti, které když nedostanou "to svoje" a jsou konfrontováni se zcela jiným stylem natočení, tak zcela selžou a dají tomu odpad. Prostě debilové jejichž hodnocení a doslova vysrané komenty nejde absolutně brát vážně ... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama