Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozhlasový moderátor Erik (Sándor Csányi) je najznámejším homosexuálom v Maďarsku. Jeho sebaistá a milá povaha je akýmsi vzorom aj pre ostatných v jeho okolí. Erik už plánuje svoju svadbu s partnerom Balázsom (Gábor Karalyos), keď ho na ulici zrazia motorkou. Z nehody má len menší otras mozgu, ale po odchode z nemocnice začína cítiť neobvyklú zmenu. Na ženy v jeho okolí začína pozerať úplne inak. Hlavne ho očaruje vlastníčka spomínanej motorky, ktorá ho zrazila a ktorá je zároveň aj jeho ošetrujúcou doktorkou (Kátya Tompos). Veci sa začínajú komplikovať a Erik si musí položiť zásadnú otázku: koho vlastne miluje? (BOURQUE)

(více)

Recenze (4)

Gagin 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že je tam nakousnutých X věcí, který nejsou dořešený a vyšuměj. Ten hlavní příběh ale funguje. A nevěděl jsem, že v Maďarsku maj docela slušný baby :-) (viz scéna s hromadnou foto). Za mě 65% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Ke Coming Out jsem přišla jak slepá k houslím, když jsem hledala nějaký film z Maďarska a absolutně toho nelituji. Šla jsem do toho s obavami, to přiznávám, ale úplně zbytečně. Je to báječně úsměvná jednohubka, kde jsem na začátku nasadila takový ten stabilní úsměv, který mně vydržel až do konce. Dokonce se nahoře nesekli ani co se týká žánru. Obojího tam bylo dostatečné množství, zvláště Erik i když Sándór je trochu chujo, byl senzační a jeho cvičení s prsty a boky je nezapomenutelný zážitek. Jo a já takovým filmům dám ráda palec nahoru, protože i tohle téma jde zpracovat tak, aby bylo přijatelné pro kohokoliv. Nenáročný a přitom příjemný relax. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* tip na maďarský gay film tentokrát nevyšel a tak se pokusím varovat před ním i ostatní. Nejvíc shazuje tuto komedie základní příběh, který je pro mě tak nepravděpodobný, že snižuje celkem zábavný film na pouhopouhou hvězdu - ale je fakt, že v Orbánově Maďarsku je asi možné všechno a snad se tam nezačne léčit homosexualita ránou "bejzbolkou" ;-) Mnohem věrohodněji je podobné téma ztvárněno ve francouzském filmu Kluci a Guillaume, ke stolu! [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Neškodná a nenáročná komédia z Maďarska! Síce neobsahuje veľký počet komických situácií, ale čas, ktorý som tomu venoval, neľutujem. PS: Kátya Tompos je očarujúca!!!! Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Reklama