Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thackery zvažuje provést operační zákrok na bývalé milence a nařídí Gallingerovi s Chickeringem, aby experimentovali na prasatech. Barrow zajde příliš daleko ve snaze splatit dluhy a podaří se mu nahradit chybějící zub. Edwards se v místním baru zbaví frustrace ze špatného dne. Robertsonové se uleví, když jsou její žádosti ohledně léčby pacienta s břišním tyfem konečně vyslyšeny. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diskriminovaný lekár si otvára na vlastnú päsť cezpoľnú nemocnicu a popravde má táto divoká dejová línia baví. Sranda bude ešte s odstraňovaním tiel po neúspešných operáciách, ako nám bolo naznačené už v tejto epizóde. Thackery sa bude pokúšať primontovať nos bývalej láske, čo trochu pôsobí ako paródia na Michaela Jacksona, ešte že sa tohto seriálu nedožil, no... inak všetko plynie tak ako má, možno trochu pomaly, ale séria sa zrejme naplno rozbehne v druhej polovici. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Většina dílu se točila kolem toho, že si ambiciózní negr otevřel nemocniční pobočku v podpalubí, kde může bezpečně trénovat na svých bezcenných bratrech a sestrách. Na seriál se sice kouká hezky, ale jaksi mu schází trošku větší koule, což je hrozná škoda. Naštěstí se v pozadí začíná rozjíždět epidemie, což je trošku paralela k té chřipkové legraci, která panu za okny ve skutečném světe. Takže je to takový skoro až 3D zážitek. Uvidíme, co se připlaví s dalšími díly. Koukatelné to prozatím určitě je. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama