Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Algernon vede během operace Thackerymu ruku, což Gallingera rozčílí. Abigail v nemocnici lituje svých dávných rozhodnutí týkajících se Thackeryho. Cleary uzavře se sestrou Harriet obchod a pak ještě jeden. Bertieho otec, doktor Bertram Chickering starší, peskuje svého syna za to, jakou kariéru si zvolil. Lucy se dovídá o Thackeryho tajném životě. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Černobílá rivalita roste. Abych se přiznal, tak mě jaksi nebaví dění okolo operačních stolů. Řeší se stále to stejné. Stále je to takové seznamovací. Nudný úvod mám tedy odkoukaný a budu věřit, že se seriál začne postupně probouzet a svoji kvalitu stupňovat. Slabé 3 *. Z mého odborného pohledu prozatím nejslabší díl celého seriálu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme zatiaľ najintenzívnejšia epizóda prvej série, pričom v tej intenzívnosti sa bude dať ísť v budúcnosti určite ešte ďalej. Opäť tu máme dve napínavé operácie a ďalšie dejové línie, pričom každá má niečo do seba, predovšetkým tu máme matky- samaritánky, ktoré v tejto dobe robili kvôli nie príliš odborným potratom viac škody, než úžitku. Thackery sa bude musieť zmieriť s tým, že jeho tajomstvá pomaly nebudú pre "Bonovu dcéru" žiadnymi tajomstvami a pozrieme sa aj na návštevu Bertieho famílie. Ako bonus je tu pokec Thackeryho so ženou, ktorá má prišitú ruku k nosu. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náš černoch to má čím dál horší, i když trackery už se vůči němu nechová až tak hrozně a další operace probíhají. Jsem zvedavěj jak dopadne plastika nosu. Sestřička Lucy je ze všech sester nejlepší a pravděpodobně si buduje nějaký vztah ke Trackerymu. Vypadá to i na další nehumánní kšefty, které se konají. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama