Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co černoch pobodá policistu, se v ulicích města i v Knick rozpoutají rasové nepokoje, které Thackeryho s Edwardsem donutí jednat. Everett se vrací do práce a nachází tam vylepšený operační sál. Barrow se obává o Juniino bezpečí. Cornelia je ohromená Edwardsovou vynalézavostí. Lucy si domů přivede doprovod. (Cinemax)

Recenze (5)

anais 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl prvních dvou sezón. Naprosto strhující tempo. (A vlastně bych řekl dost možná nejlepší díl čehokoliv co jsem kdy viděl) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další parádní díl, který svým strhujícím tempem dotáhl takřka nejlepší epizody Mr.Robota. Napětí by se dalo krájet. Divák nedostane příležitost si vydechnout. Jediné, co mě trošku sere je to, že už jsem touhle černobílou válkou a nevraživostí v rámci filmového světa přesycen. Už mě opravdu nebaví sledovat, kterak bílí závidí černým koňskou výbavu a černí naopak bílým závidí, že mají mozek. Hrne se to na mě v poslední době ze všech stran, je to otravné. The Knick je další seriál, který se bude kolem tohoto "problému" dost motat. Každopádně kvalitní podívaná, kde si na své kromě diváků přišla i ta permanentně nadržená sestřička, která správně zvolila pro začátek menší debrecínský páreček namísto africké čabajky. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempom určite najstrhujúcejšia epizóda doterajšieho priebehu prvej série. Pracovanie v nemocnici, ktorá čelí rozbesnenému davu, nie je med lízať, ale je to zároveň skvelý námet na napínavý dej. Je jasné, kto je najväčším zloduchom celej série a asi mu budeme všetci želať škaredú, bolestivú smrť. Práve jeho rozhodnutie ísť do obchodu s bielym mäsom celý masaker nepriamo, či vlastne priamo, odštartoval. Záver je už v pokojnejšom duchu, čo je možno trochu škoda, epizóda mohla viac vygradovať, ale možno sa táto dejová línia potiahne aj ďalej. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejzajímavější a nejzvláštnější díl. Tentokrát se strhne hon na černochy, Knick najednou nabírá černé raněné a jelikož se dav bouří, jsou nuceni je tajně přesunout. Začalo 20 století a stále.to mají černoši velice těžké. Osobně se mě hodně líbil přístup Trackeryho a Berdieho, spolu s Edwardem jsou to nejlepší 3 doktoři a jim já fandím. Konec seriálu nám ukázal že vzniká opravdu zajímavý románek, který není zrovna ideální a hned v zápětí je další románek, který je taky trošku nevhodný. Tady se to nějak začíná zamotávat. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama