Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thackery, který se ocitá v úzkých kvůli mizejícím zásobám kokainu ve městě, dostane strach z židovského chirurga a vynálezce dr. Leviho Zinberga, jenž by ho mohl zastínit na další konferenci newyorské chirurgické společnosti. Bertie pokračuje v námluvách Lucy a přitom se snaží ignorovat otcovo neustálé naléhání, aby opustil Knick. Cornelia, Speight a Bertie se ve snaze udržet "Tyfovou Mary" v karanténě obrátí na soud. Gallinger se snaží rozptýlit truchlící Eleanor. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak okrem práce v nemocniciach, na polícii a vrave na uliciach sme sa dozvedeli, ako to chodilo aj na dobových súdoch v New Yorku, aspoň teda v tom fikčnom, a pohľad to nebol práve najpozitívnejší. Knickovci zisťujú, že možno nie sú tí najväčší machri na svete a možno dokonca ani v meste, istý Zinberg totiž prichádza s revolučným vynálezom a Thackery to všetko musí počúvať v rauši po užití kokaínu, chudák jeden. Opäť sa toho deje skutočne dosť, samozrejme intenzita predchádzajúcej epizódy sa už opakovať pri "normálnom" priebehu nemôže. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Cesta do hlubin feťákovi duše. Bohužel bylo k vidění málo doktořiny a hodně sprosťáren, což moje asexuálně-puritánská duše vždy těžko nese. Celkem zajímavé bylo sledovat, kterak byla tehdejší společnost závislá na kokainu a jak moc tehdy svět volal po Pablu Escobarovi. Asi jeden z nejslabších dílů série. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Thackery je v úzkých dosel kokain. Tyfová káča se dostala ven a operace probíhají dále. Sice se nám někdy rozšiřuje a celkově příběh pokračuje tak operace trošku jdou do ústraní. Sice se v každým díle operuje, ale už jsou to spíše jen několika vteřinové záběry. Nezapomenu na prvních 10 minut prvního dílu, kdy se mi fakt dělalo zle. Císař neskutečný krvácení, nebo v dalších dílech prořízla tepna a krevotrysk. To jsem si říkal, že seriál pro slabší povahy nebude. To už ale davno neplatí, dneska jsou ty operace rychlejší, respektive ne tak do detailu zobrazený. Neříkám, že to je špatně, ale mělo to něco do sebe. Teďka se zase místo toho řeší více příběh, což je pochopitelný. Každopádně další plný počet. ()

Reklama

Reklama