Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zločin spáchaný v nočních hodinách vrhá špatné světlo na Knick, a tak Robertsonovi nezbývá než zaplatit za mlčení. Lucy neváhá zacházet do extrémů při shánění kokainu pro stále zoufalejšího Thackeryho, jehož žadonění o laskavost u prodejce patentované medicíny nedopadne na úrodnou půdu. Gallinger je zoufalý z Eleanořina stále nevyzpytatelnějšího chování. Cornelia a Edwards se k řešení společného dilematu staví odlišně. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme najdepresívnejšia epizóda doposiaľ. Nedeje sa tu vážne nič pozitívne, práve naopak, všetci sú takpovediac totálne v prdeli a slučky sa sťahujú, pričom niekde sa už utiahli. Jeden lekár smúti za druhým dieťaťom a manželkou, ktorá sa definitívne zbláznila, Thackeryho závislosť je už vecou verejnou a jeden spoločnosťou neprijateľný párik sa musí rozhodnúť, čo s tehotenstvom milenky. A na ďalekom východe stále prebieha vojna a lieky a drogy stále neprichádzajú... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Absťáček pokračuje. Tento díl je celý zaměřen na to, kterak bylo obtížné dostat se ke své dávce, když se dodavatelům nedařilo dodávat. Thackery se pokusil prozkoumat blíže legendu o přidávání kokainu do coca-coly. Na černé frontě se podařilo vysoustružit opičku, které bylo nutné se zbavit, protože by bílý manžel jistě shledal něco divného na tom, že jeho čerstvě narozené dítě ho má většího než on sám. Nejvíce mě ovšem pobavil ten žlutý nožní průzkumník. Jeho praktika mě zaujala a hodlám ji rovněž praktikovat. ()

Reklama

Reklama