Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Abbyin stav se zhoršuje, což Thackeryho dožene k testování nového léku na syfilis. Algernon se vrací, ale rozhodně nezíská takový respekt, jaký očekával. Cleary se naposledy pokusí získat prostředky pro Harriet, neboť datum jejího soudu se nezadržitelně blíží. Bertie podstoupí fyzický trénink, Barrow přijde o sponzora. Gallingerovy předsudky sílí, Cornelia vyšetřuje podezřelé úmrtí a Lucy běduje nad svým životem. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda druhej série. Liečenie Thackeryho priateľky naberá na obrátkach, súdny proces s "padlou ženou" taktiež, dočkáme sa zaujímavej večere pri stole v kruhu rodiny a blízkych takmer v až hřebejkovskom štýle a istej nehody na sále. Je na čo sa pozerať od začiatku do konca. Dúfam teda, že tempo už v nasledujúcich epizódach neklesne a bude to až do konca jedna veľká jazda. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak že by nám seriál konečně nabíral staré známé tempo? Konečně mohu říct, že jsem viděl příjemný díl. Vůbec mě v tomto seriálu nebaví rozehrané partnerské vztahy kohokoli. Čím více se tedy díl soustředí na věci medicínské, tím je v mých očích zpravidla lepší. Dost mě dostal experiment s léčbou syfilisu. Úplně mě dostal závěrečný soudní proces. Je vidět, že se v tomto ohledu dodnes nic nezměnilo. Stačí mít pár přátel na správných postech a v patřičný okamžik jim umět zavolat. ()

Reklama

Reklama