Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Výbuch při stavbě podzemky sice zaplní nemocnici Knick pacienty, mnoho peněz však ústavu nevydělá. Henry to zkusí na Lucy, která si vezme k srdci radu jedné z dívek od Ping Wu. Díky nešťastnému narkomanovi může Thackery dále rozvíjet svou nejnovější teorii závislosti. Bertie předloží svůj výzkum o adrenalinu Zinbergovi, Cornelia zjistí nové skutečnosti o Speightově smrti; Barrow zaplatí dluh, ale nic z toho nemá; Genevieve okouzlí Chickeringovi; Harriet se ocitá v roli vyvrhele. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záver prvej polovice druhej série je dosiaľ najlepšou epizódou dvojky. Je hektická ako tie hektickejšie diely Pohotovosti. Je však dobré, že aj keď sledujeme ošetrovanie desiatok pacientov, tak aj nehoda tomu predchádzajúca súvisí s jednou dejovou líniou seriálu. Na operačnom sále je vážne zábava, sledujeme pokusy operácie mozgu pri vedomí pacienta, posledný záber epizódy ale príliš v tomto smere optimistický nebol. Druhá polovica asi bude opäť jazdou ako v prípade prvej série. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Konečně zajímavý a událostmi napráskaný díl. Dostalo se na počátky porna, nemocniční poplach po explozi dynamitu, šťourání se v mozku a neúmyslná tvorba "ležáka", kastraci i eugeniku. Snad nadcházející díly navážou v těchto skvělých stopách. Takové díly já tedy rozhodně můžu! ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama