Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Navzdory rozpakům se Bertie rozhodne s Algernonovou pomocí vzít věci v Mt. Sinai do vlastních rukou. Thackery zkoumá účinek hypnózy, zaměří se na siamská dvojčata. Lucy se snaží získat od Henryho pozvánku na galavečer; Cornelia vyhledá bratra zemřelého imigranta s vazbami na Speighta; Gallinger povečeří s nevítaným hostem; Barrow připravuje pro Junii nové bydlení; Harriet je připravená na změnu. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Thackery prichádza k novému prípadu, a to dvom siamským dvojčatám. Tie sú preňho samozrejme veľkou výzvou, naopak pre ich "majiteľa" by bolo ich fyzické oddelenie finančnou pohromou. Ešteže má nemocnica dôkladného bodyguarda, že. K slovu prichádza aj hypnóza, záchrana matky sympatického doktora a mnoho, mnoho ďalších dejových línií. Tie však scenársiti a Soderbergh predstavujú divákovi veľmi prehľadnou cestou a množstvo postáv a dejových odbočiek nás skôr obohacuje, než by nás miatlo. V tom rozhodne treba tvorcov seriálu pochváliť. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Poslední dívky tohoto seriálu, které předstíraly své puritánství, nevinnost a křehkost se zde poprvé projevily jako kurvy. Chudák Tuck byl nemilosrdně zneužit svojí znetvořenou bejvalkou. Ředitel naopak jeho "intnzivně milující" kurvou. Je mi chlapců docela líto, když tak sleduji, kterak s nimi slečny zdatné manipulátorky operují. Ze soudku toho zajímavějšího se mi velmi líbil pokus o odstranění nádoru. Pohrávání si s hypnózou bylo rovněž zajímavé. Měl jsem ji mylně zařazenou jako výdobytek doby lehce pozdější. Vsuvečka se siamskými dvojčátky je poměrně roztomilá. Slabší 4 kousky. Pomalu se blížíme do finiše, který se prozatím jeví zajímavě a nadějně. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další fantastický díl. Thack je prostě klasa. Nejdřív dvojčata, kterým pomůže děj se co děj, pak se vrátí k bejvalce, protože ví, že to nemá lehký. Bertie se vrací domů, bohužel s maminkou to nedopadlo podle představ a z Lucy se stává zlatokopka. Nicméně Edwards to je kapitola sama o sobě a je fajn, že ho ostatní, obzvlášť Thackery, tak respektují. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama