Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thackery je z velké operace nervózní - pokusí se oddělit dvojčata Zoyu a Niku před zraky nabitého sálu. Cornelia dostane od tchána nečekaný dar, poté se společně s ostatními členy rodiny zúčastní charitativního plesu na podporu nové nemocnice Knick. Barrow setřese hrozbu, Opal zkazí Robertsonovi dobrou náladu. Algernon se konečně může předvést před publikem, objeví se však komplikace. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Závěr série zatím působí hodně sympaticky. Postavy se moc hezky vyvíjejí. Miss Elkins nám dala názorný rychlokurz toho, jak se ze zapřísáhlé křesťanky stát vypočítavou kurvou, a to prakticky za noc. Bertie si konečně našel ženu svého srdce. Celkem zajímavá je i linka s eugenikou a rasovou čistkou s tím spojenou. Zlatým hřebem je poté oddělení dvojčat. Jistě přelomová operace. Lepší tři kousky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna operácia za druhou, jeden veľký ples, kondomy, politika, sex, podvod, je cítiť, že sa ide do finále a všetky dejové linky sa budú musieť uspokojivo uzavrieť, tak má seriál takmer až zbesilé tempo, ale ako som už písal, všetko je prehľadné, napínavé a zábavné. Ďalší plný počet si ale ešte pre istotu nechávam v rukáve. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama