Reklama

Reklama

Zabijáci

  • Dánsko Fasandræberne (více)
Trailer 1
Krimi / Mysteriózní / Thriller
Dánsko / Německo / Švédsko, 2014, 119 min (Alternativní 115 min)

Kdo stojí za 20 let starou sérií vražd a znásilnění? Všechny stopy vedou ke skupině studentů prestižní internátní školy, jako pachatel byl však odsouzen místní podivín. Složka s případem se dostává do speciálního kriminálního oddělení Q na stůl detektiva Carla Mørcka (Nikolaj Lie Kaas). Carl a jeho asistent Assad (Fares Fares) okamžitě poznají, že v případu něco nesedí a znovu jej otevřou. Ve složce najdou poznámku o tísňovém volání zoufalé mladé dívky. Ta však zmizela beze stopy. Brzy se ukáže, že Carl a Assad nejsou jediní, kdo se snaží najít dívku, jejíž svědectví by mohlo nepříjemně zasáhnout ty nejvyšší vrstvy uhlazené dánské společnosti. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

Lkn

Lkn (hodnocení, recenze)

Už se fakt těším až to uvidím! První díl žena v kleci byla perfektní a očekávám že tohle a třetí dál bude gradovat daleko víc a víc!

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se těším! I proto, že tuhle knížku jsem jako jednu z mála od Adler-Olsena nečetla. 

dwbmb

dwbmb (hodnocení, recenze)

Ženu v kleci jsem v kině viděl dvakrát a líbilo se. Jsem teda rád, že všechno dobře dopadlo a ve středu film uvidím uvidím v normálním českém kině. Do Dánska se mi kvůli filmu moc nechtělo :D 

M.i.k.e

M.i.k.e (hodnocení, recenze)

zkouknuto a spokojenost...knížka je sice lepší,ale to je normální u všech filmů podle knížek...a otevření hodnocení by bodlo

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Lenka.Vilka

No jo no, když oni do toho sálu raději pustí hafo lidí na Babovředy 8 a v kase budou mít značně víc než za šest lidí na dánské kriminálce...

Lenka.Vilka

Lenka.Vilka (hodnocení, recenze)

Absence snimku v kinech hranici s ignorantstvim. Na zene v kleci nas bylo jenom sest a film hrali dva dny, takze navstevnost ani nedostacujici, ale i tak. Jedna z mala adptaci kvalitou srovnatelna s predlohou...chtela jsem zaplatit i za tenhle dil, ale nic. Skoda.

na příspěvěk reagoval MartinezZ

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, jak to dopadlo. Ty knížky s Carlem Morckem jsou výborný a čtivý a Zabijáci jsou neskutečně odporný (víte jak to myslím) a skvěle napsaný.

Lkn

Lkn (hodnocení, recenze)

Nejake info kdy by se to melo jit do kina nebo jako BR?

na příspěvěk reagoval Elwin

Enterprise

Enterprise (hodnocení, recenze)

Druhý kniha z kodaňského policejního oddělení Q od dánského spisovatele Jussi Adler-Olsena, která u nás vyšla v roce 2012 pod názvem Zabijáci (oficiální dánský název Fasandræberne zní v českém překladu jako Zabijáci bažantů).

Související novinky

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Dánové rozjeli filmové série

Dánové rozjeli filmové série

21.12.2014

Dánská kinematografie platí za velmi kvalitní a úspěšně se prosazuje i v zahraničí. V poslední době se tamní produkce zaměřila i na adaptace domácích úspěšných knižních sérií do filmový podob. Zatím… (více)

Reklama

Reklama