Reklama

Reklama

Tajemství smrti slečny Neznámé

  • Velká Británie The Autopsy of Jane Doe (více)
Trailer 2

Otec a syn, oba koroneři, jsou vtaženi do komplexní záhady, v níž mají za úkol identifikovat mrtvolu mladé ženy, která měla očividně hodně temné tajemství. (Filmbox)

Diskuze

JADIM

JADIM (hodnocení, recenze)

Spoiler: Ako sa tam tá Emma dostala? A prečo nič nepovedala?

Uživatel JADIM smazal svůj příspěvek.

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

4 má u mně hodně dobrý film a tenhle tam nezařadím. Nebylo by to fér oproti jiným 4* filmům.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

zdenur

zdenur (hodnocení, recenze)

Hrabka

Projíždím hodnocení a až úplně se zarazil na co jsem se to díval :) Vidět ten název v programu, tak mě to určitě nijak nezaujme. Tohle bych čekal u nějakého unylého dokumentu na jůtůbku.

kingik

kingik (hodnocení, recenze)

Extrakritik

Ty jsi taky dáreček k pohledání. Masturbuj nad dopravními nehodami s přeživšími a babkami ve věku devadesát let v kómatu. Budeš zdravý a svěží jedinec. Mrtvoly vynech, je to extrém.

na příspěvěk reagoval Extrakritik

 (hodnocení, recenze)

Extrakritik

Já mám silné tři hvězdičky, film to byl dobrý, musím uznat, že jo. Film kterému dám 3 hvězdy u mně obstál :)
Tak asi nejdůležitější je, že film se nám líbil oběma a máme na něho pozitivní názory, i když ty trochu více než já.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Samozřejmě.Děj,prostředí,zpracování,vše se mi líbilo.Možná to bylo ke konci trochu přehnaný,ale i tak.Nedal jsem 5* jenom proto,že tam leží nahá holka na pitevnim stole,to zase ne. :)

na příspěvěk reagoval kingik

 (hodnocení, recenze)

Extrakritik

Tohle bych jako plus teda moc nebral. Máš zajímavé pluska, hochu. Film je jako takhle zajímavý a svým způsobem i originální. Herečka je sympatická, neříkám že ne....tak především jde o děj a zpracování ne?

na příspěvěk reagoval Extrakritik

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Co ty otazníky.Mě se ta herečka líbí a s ní i ten její bubák.Ne že bych byl nějakej nekrofil,ale bylo se na co dívat.Takže pro mě určitě plus.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Castrator

Konec byl dost přehnanej,nicméně je to jeden z nejlepších hororů za poslední roky.Žádný trapný lekačky,pouze stupňující se atmosféra.Proto přihmouřím obě oči a dám 5*.

na příspěvěk reagoval Castrator

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Cech

Pitva dívky beze jména, Pitva Neznámé, Pitva neznámé zní líp, souhlasím. Ale ten název by podle nich možná odrazoval, takto se na film podívá víc lidí v očekávání detektivky, kriminálky? Na pitvu by se podíval úchylák. Takto asi uvažují.

 

Není to nakonec jedno? Je to jen čtyřhvězdičkový horor, ne pětihvězdičkový.

na příspěvěk reagoval Extrakritik, Tryskomyš

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Protože v ČR málokdo ví, že Jane Doe není jméno, ale označení neznámé osoby ženského pohlaví, mrtvé osoby. V dabingu nebo v titulcích spíš budou říkat Neznámá než Jane Doe, název tomu přizpůsobí. Jestli nikoliv, pak je název naprosto diletantský.

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Proč prostě "Pitva Jane Doe", i "Pitva Neznámé" je lepší, než takový kravina, která jakoby vzešla od Psychora

na příspěvěk reagoval Castrator

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

mm13

Název jako vystřížený z nějakého dívčího románu. Narazit na něho při studování televizního programu, tak snímku nevěnuji sebemenší prozornost.  Jakožto zdejší hororový expert už jsem zasal do Filmboxu odbornou stížnost. Tady musí padnout hlava kompetentní osoby, jelikož se jedná o naprosté diletanství a neúctu k hororovému žánru jako takovému.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako místní expert a génius přes filmový žánr horor jsem byl nucen v rámci čtvrtletního inventáře zhlédnout i tento snímek. Prostředí pitevny báječné. Hlavní herecké duo sympatické a člověk jim do života přeje jen to nejlepší. První polovina filmu je slušně odvedená práce. Za to by si pan režisér zasloužil příplatek. Člověka děsí to neidentifikovatelné tajemno. Ta posvátná hrůza z neznáma. Chválím samotnou pitvu. Tomu říkám moderní způsob točení. Druhá polovina je výrazně slabší. Z příběhu se postupně dovídáme víc a s blížícím se závěrem naše tělo opouští napětí a na rukou mizí husí kůže. Film měl určitě potenciál stát se kultovním jako například Dům u hřbitova. Nicméně se tak nestalo a pan režisér by si měl uvědomit chyby, kterých se tu dopustil a do budoucna se poučit. Hodnotím mezi 3-4* (za ty detaily pitvy horší 4* ).

MikeSpeed

MikeSpeed (hodnocení, recenze)

Po delší době film, který každému nabídne jeho vlastní vysvětlení, tedy že nechá sledujícímu prostor k domyšlení a přemýšlení, na co se to vlastně tu hodinu a dvacet minut díval. K tomu divák dostane ještě naprosto precizní kameru a střih, cit tvůrců pro hru světla a stínu, parádní herecké výkony a dokonce i ty krvavé scény, které nelezou na nervy a drží uzdu uvěřitelnosti. Za mě parádní "horror" a když se nad tím trochu člověk i zamyslí, má to i logický až psychedelický podtext, takže to o škatule "horror" lehce otírá nahá prsa, ale i proto hvězda navíc a za mě 4* z pěti ;) Někdo píše i horror roku, já si myslím, že je to rozhodně originálnější film s napínavou atmosférou, u kterého si slabší kusy budou zakrývat oči... Doporučeno ;)

na příspěvěk reagoval mm13

 (hodnocení, recenze)

Bylo mi doporučeno, tak jsem zvědav a rovnou to jdu stáhnout.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Celkem v pohodě horor.Začátek geniální,jen od té druhé půly toho už bylo trochu moc.Ale budu hodnej a dám za 4*.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jak nakonci říkal, že ta ženská nedá pokoj dokud..... tak tím myslel dokud někdo nebude trpět jako ona?

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Psychor

ale, ale prosím tě, ty že si zajistil, že se v Českých a Slovenských kinech budou vysílat horory ? ty ? ha ! píčovina roku 

na příspěvěk reagoval Pilda17

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Pentik

Bohužel nikoliv. Hororový fanoušek už si musel zvyknout, že do českých kin míří povětšinou naprosté blbosti. Jakožto zdejší hororový expert jsem tedy využil svého vlivu a trochu šlápnul distributorům na krk. Výsledkem je vcelku optimistický výhled pro rok 2017, který se ponese ve znamení hororu. Měli bychom v kině zhlédnout hned 5 kvalitních hororů (Split, Alien: Covenant, It, Flatliners a Insidious: Chapter 4). A spolu s nimi ještě téměř desítku průměrných až podprůměrných. Tak zní alespoň naše předběžná dohoda.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

tron

tron (hodnocení, recenze)

SPOILERY Prológ - v pivnici domu bola zakopaná od svojej smrti a dôchodcovia ju "nechtiac" vykopali a tým prebudili? SPOILERY

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Režisér Lovce trolů se vrací

Režisér Lovce trolů se vrací

29.03.2015

Norský filmař André Øvredal před pěti lety sklidil velký úspěch svým debutem – populární formou found footage natočeným Lovcem trolů. Již více než rok se pokouší rozjet svůj další projekt, tentokrát… (více)

Reklama

Reklama