Reklama

Reklama

Jenny se vdává

Trailer

VOD (1)

V malém městě, kde se Jenny narodila, nemůže nikdo pochopit, proč se ta nejkrásnější a nejoblíbenější místní dívka ještě nevdala. Poletují tu zvěsti o tom, že je milenkou ženatého muže ve „velkoměstě“, kde nyní žije, což je důvod, proč ani nepřivede domů nikoho na svatbu své kamarádky ze školy. Její rodiče si zoufale přejí, aby se usadila, ale když Jenny konečně přijde se svatebním oznámením, je to něco, co nikdo neočekával. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z najtrápnejších buzi propagánd, aké sa kedy natočili. Údajný kundopár Heigl – Bledel je tu v kuse označovaný za vrcholne šťastný, ale obidve sú permanentne zamračené, ako by im práve ukradli vibrátory. Hlavne skoro 40 ročná dcéra, ktorá má bližšie k prechodu než k mladosti sa prizná rodine že je buzerantka a oni sú z toho šokovaní. Za 40 rokov ich ani nenapadlo, prečo ženská nemala nikdy chlapa. Čistý trapas pocukrovaný nepochopiteľnými scénami, kde rovno na pohrebe sa dve lesby chvália, že sa idú vydávať a zakladať rodinu. A na tých, ktorým je z toho nevoľno, je poukazované ako na hnusných tradičných kostlivcov, ktorí nechápu tie super novoty. Nakoniec sa však všetci dostanú na tú správnu teplú stranu a ešte aj sympatický otec pošpiní všetko svoje presvedčenie i zásady a tlieska v stoji úchylke. Film určený neomarxistickým trpákom, ktorým na záver určite vypadne z kanálika teplá slzička. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Kitty není moje spolubydlící. Je moje partnerka a jsme spolu pět let. Budeme se brát. Jsme staromódní, tak nás napadlo, že do toho praštíme před založením rodiny." Konečně zase po čase homosexuální (lesbický) film, který není o homosexualitě samotné či objevování vlastní homosexuality a a vyrovnávání se s ní hlavní(ho) hrdinky(ny). Tohle je film hlavně o všech ostatních (a jejich vyrovnávání se s homosexualitou dcery/sestry/sousedky) jen ne o hlavní lesbické hrdince, ta je se svou homosexualitou smířena a již celých pět let má vztah se svou spolubydlící (a i tím by se dal částečně vysvětlit fakt, že to mezi samostatně skvělými Katherine Heigl a Alexis Bledel zrovna dvakrát nejiskří - ale ano, k nutné součásti homosexuálních filmů, tedy polibku, samozřejmě dojde a ne jednou). Vlastně mi přišlo, že ten film není ani tak o Jenny, ale o její matce, z níž se mi zpošátku vážně zvedal kufr a je to hlavně o ní i ve druhé půlce filmu, která se zdánlivě a okatě věnuje otci Jenny. Za pozornost jistě stojí vcelku svérázná postava Jenniny sestry v podání Grace Gummer. Tohle jakoby otočení koncentrace děje společně se zajímavým obsazením a herecekými výkony (matka a sestra Jenny), film zvedají ještě o stupínek výše, než se na první pohled zdá. 3.5* ()

Reklama

felliss 

všechny recenze uživatele

Mám z tohoto filmu poněkud rozpačitý dojem. Vlastně to bylo celé fajn, ale ta zoufale neexistující chemie mezi Katherine Heigl a Alexis Bledel mě ubíjela. Ani jedna neumí hrát lesbu, Alexis to nešlo o něco víc. Takže vlastně nevím, jestli mě štve, že v tom filmu v podstatě nehrála, nebo to bylo snad i dobře. ()

MissSimm 

všechny recenze uživatele

I can´t change even if I tried, even if i wanted to... my love, my love, my love... :)))) Tohle téma je mi velmi blízké. Ne že bych byla jednou z nich, ale doopravdy nedokážu vystát, když je někdo proti homosexuálům. A když jsem objevila tenhle film - v hlavních rolích Katherine Heigl a Alexis Bledel, řekla jsem si - to musím vidět! Jak si tak čtu předchozí komentáře, vidím že lidem dost nesedne hlavní dvojka takhle pohromadě. A ano, Alexis Bledel se chudák té Rory Gilmorové už nezbaví :DD Já mám obě herečky ráda, Katherine více, je lepší herečka než Alexis, ale miluju Gilmorky :D A asi trochu souhlasím s ostatními, že mezi nimi chemie prostě není a ty lesby jsem jim prostě nevěřila. Ale myslím, že je chyba spíše ve scénáři a režii. Vím, že film je schválně postaven spíše na té reakci rodiny a okolí než přímo na lesbickém páru, ale myslím že je to škoda. Přece jen trochu víc se zaměřit na to, proč jsou ty holky do sebe tak zamilované, a jak doopravdy chtějí být jen spolu... myslím že by to filmu prospělo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemne sledovateľná dráma s občasnými komediálnymi prvkami o dvoch ženách, ktoré sa po piatich rokoch rozhodli, že sa chcú vziať a prebiť všetky múry predsudkov a podobne. Je to celkom fajn film. Ak od toho nečakáte nič výnimočné, nebudte sklamaní. Je to okey film s dobrým obsadením a pár dobrými momentkami. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama