Reklama

Reklama

Jenny se vdává

Trailer

VOD (1)

V malém městě, kde se Jenny narodila, nemůže nikdo pochopit, proč se ta nejkrásnější a nejoblíbenější místní dívka ještě nevdala. Poletují tu zvěsti o tom, že je milenkou ženatého muže ve „velkoměstě“, kde nyní žije, což je důvod, proč ani nepřivede domů nikoho na svatbu své kamarádky ze školy. Její rodiče si zoufale přejí, aby se usadila, ale když Jenny konečně přijde se svatebním oznámením, je to něco, co nikdo neočekával. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z najtrápnejších buzi propagánd, aké sa kedy natočili. Údajný kundopár Heigl – Bledel je tu v kuse označovaný za vrcholne šťastný, ale obidve sú permanentne zamračené, ako by im práve ukradli vibrátory. Hlavne skoro 40 ročná dcéra, ktorá má bližšie k prechodu než k mladosti sa prizná rodine že je buzerantka a oni sú z toho šokovaní. Za 40 rokov ich ani nenapadlo, prečo ženská nemala nikdy chlapa. Čistý trapas pocukrovaný nepochopiteľnými scénami, kde rovno na pohrebe sa dve lesby chvália, že sa idú vydávať a zakladať rodinu. A na tých, ktorým je z toho nevoľno, je poukazované ako na hnusných tradičných kostlivcov, ktorí nechápu tie super novoty. Nakoniec sa však všetci dostanú na tú správnu teplú stranu a ešte aj sympatický otec pošpiní všetko svoje presvedčenie i zásady a tlieska v stoji úchylke. Film určený neomarxistickým trpákom, ktorým na záver určite vypadne z kanálika teplá slzička. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Taková béčková produkce a přitom tak špičkový scénář. Ani ne moc nápadem, to je spíše klišé, ale takové vycizelované dialogy, propracované charaktery, vcelku dobře herecké výkony a vystihnutá rodinná atmosféra... To může závidět nejeden kandidát na Oscara (které se rozdávají spíše za "zásluhy" než za umění). Bohuzel ty peníze (jejich nedostatek) je ze snímků vidět. Jako konverzační film, ale špička. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemne sledovateľná dráma s občasnými komediálnymi prvkami o dvoch ženách, ktoré sa po piatich rokoch rozhodli, že sa chcú vziať a prebiť všetky múry predsudkov a podobne. Je to celkom fajn film. Ak od toho nečakáte nič výnimočné, nebudte sklamaní. Je to okey film s dobrým obsadením a pár dobrými momentkami. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak protivný a blbý film už jsem dlouho neviděl. Komu tímhle prospějou? Má to být romance? Má to být drama? Tak proč je to kategorizováno jako komedie? Tady skutečně není jediný vtip, ale ono to nefunguje ani jako drama, neskutečně nudný, předvídatelný film. Katherine Heigl u mě aspiruje na jednu z hereček, které nechci vídat. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Nemám ani tak problém s hlavní hereckou dvojkou jako ostatní uživatelé, je pravda, že chemie mezi nimi moc není, ale protože film nestojí vlastně ani tak na nich jako na ostatních, nijak to nevadí. Největší problém mám vlastně s celým pojetím filmu. To, že je moje dcera lesba se tady bere jako ta největší tragédie a to já teda neshledávám ani v nejmenším. Proto mě všichni štvali, svým kreténským postojem k celé téhle gay záležitosti. (ano, vím že to byl záměr) Tohle přece není tragédie! Tragédie je zával horníků v dole nebo mniši, kteří se upalovali na protest. Jsme přece v 21. století a člověk by se snad neměl bát říct svojí sexuální orientaci nikomu a už rozhodně ne rodině. Taky mě dost nakrkla Grace Gummer se svojí posedlostí trávníkem. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama