Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mí muži s ní udělají krátký proces." Anebo budou probodnuti, nakrájeni, nasekáni, rozstříleni či rozplácnuti. Já se tedy celkem bavil, ale těch mrtvých na metr čtvereční bylo na můj vkus asi tak o milion víc, než bych považoval za přiměřené. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne odtrhnuté od reality - desiatky nepriateľov likvidovaných na počkanie má opodstatnie v hre, nie v krátkometrážnom filme, ktorý sa snaží tváriť drsne a autenticky. Herecky to tiež nie je žiadna sláva, čo sa však od kaskadérov ani čakať nedá. Prečo potom až tak vysoké hodnotenie? Pretože akcia je lepšia a dynamickejšia ako vo viacerých hollywoodskych kinofilmoch a chvíľami je nutné si pripomínať, že ide len fan film, v ktorých je latka nasadená podstatne nižšie. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Kaskadéřina opravdu výborná, acting ovšem stojí totálně na piču ... je to tedy perfektní jen do té doby než tam někdo z těch nesympatických kokotů otevře hubu, což se naštěstí moc neděje, takže fajne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobré. Když už mám přihlížet nesmyslnému a absurdnímu zabíjení lidí po desítkách, tak jedině takhle! A ten konec byl boží! ... 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Sice nechápu, proč tam ten hlavní záporák musel tolik mluvit, když se divákovi chce z jeho monologů a "herectví" skoro skočit ze skály, jako ukázka akčního potenciálu kultovní hry to ovšem funguje hodně obstojně. Jasně, mozek musíte nechat v režimu spánku, ale jinak tahle skvěle sestříhaná akční jízda s výtečnou choreografií opravdu zabaví. Celovečerní verzi Lary bych režisérům sice na starosti nedával, tam by ty dialogy musely být i malinko chytřejší, nějaký slušný akční béčko by si ale díky tomuhle natočit zasloužili. 70% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Asi sem na YouTube omylem kliknul na špatný video. Pokud ne, tak vážně moc fandim všem těm, který si tohle uhekaný, uřvaný pobíhání po lese s 50+ žoldáckýma mrtvolama na triku hlavní křehotinky užili. Facepalm jak sviňa. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Som človek, ktorý si pri TR kraťasoch strašne zakladá na tom aby Lara vyzerala dobre. Aby mi tam proste vzhľadovo, najmä tvárou, sedela. Herečka sa mi nepáčila, bola nesympatická ale serem na to, pretože toto bola mega pecka. Lepšie a akčnejšie ako filmy. Takto má vyzerať TR kraťas. Maximálna spokojnosť, presvedčivé výkony, úžasné prostredie a efekty. Nečudujem sa, že film získal ocenenia. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Cpát do dvaceti minut nějakej hlubokomyslnej příběh asi nemá cenu a tak to tvůrci vzali za jinej konec, vsadili na akčnost a krev a jeden si musí pořád připomínat, že čumí na fan film, protože tohle je zatraceně povedená záležitost. Skvělá kamera (hlavně ta zpomalovačka neměla chybu, ale i u dalších záběrů jsem si musel říkat jak tohle tyvole natočili :-), dobře vybraná představitelka Lary Croft a hlavně špinavost, která z toho crčí, aneb jak za pár šušňů s prstem v nose překonat dva hollywoodské bijáky s Angelinou... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

V podstatě viz Davies182. Pokud tohle měla bejt ňáká "banda kaskadérů", tak teda ze svýho řemesla ukázala velký kulový. A i pokud to byla jen "banda nadšenců" (s velmi solidnim technickym zázemim), tak ji taky neni moc za co chválit. Když už jim tam mělo pobíhat to nekonečno šoumenů se samolapem v ruce, čekal bych, že tu nudnou smyčku utnou nejpozdějc ve chvíli, kdy se rovnou tři z nich poskládaj vedle sebe doslova pár kroků od Lary. A ejhle, vono ne! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších fan filmů s Larou. Jednak co se týče kaskadéřiny a choreografie bojů a druhak skvěle vypointovaného příběhu. Tenhle velesympatický kraťas je tak dalším silným fandovským hlasem pro to, aby se Hollywood konečně pokusil o restart série Tomb Raider. Laťka, kterou nastavily oba filmy s Angelinou Jolie, přeci jen není až tak vysoko. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Opět je potřeba smeknout. Parta lidí tvoří téměř dokonalý dvacetiminutový akční nářez. Hlavní představitelka je přirozeně hezká a nebojí se zapatlat jak blátem, tak odřeninami. Navíc tam i zapadne. (Zdravím reboote Tomb Raider na PS3) Prostředí je nádherné a akce je vážně povedená. Někdy mi to prostředím lesa připomnělo i První krev (1982). Určitě by si Rambo měl s touhle Larou co říci. Sic nevíme, proč holčina zachraňuje ten mladý pár unesený vojáky. A ani nevíme, o co v tom kromě záchrany vlastně jde, ale díky kaskadérským výkonům a efektům to vlastně ani není podstatné. Hudba se mi taky líbila, a proto tvůrcům ledacos odpouštím. Viva La Croft! (80 %) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

20 minut pobíhání sem a tam mezi stromy či skalkami a k tomu nějaké to mlácení a střílení.. na fanouškovskou tvorbu fajn, ale asi tak ve čtvrtině mě to víceméně přestalo bavit.. P.S.: hru jsem hrál, bavila mě, ale zabalil jsem to asi ve třetině :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ide o jednu celistvú akčnú sekvenciu s nezodpovedanou ( aspoň nie pre mňa ) záverečnou pointou. Je to s prihliadnutím faktov naozaj jeden z technicky najlepšie natočených krátkometrážnych filmov akéhokoľvek žánru a boduje aj v iných veciach. Aspoň takto ( remeselne ), mal byť natočený najnovší reboot ( 2018 ). ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měl hodnotit jako normální film, tak by si to ode mě odneslo tak maximálně dvě hvězdy. Ale koukám se na to z takového hlediska, že to je fanouškovský film. Nejdříve chci pochválit všechny, kdo se na filmu podíleli, neboť se mi vskutku líbilo. Hlavní hrdinka v pozici Lary Croft byla docela sympatická. Samotní nepřátelé v čele s hlavním záporákem za moc nestáli, ale nečekal jsem nějaké úžasné herecké výkony, takže v rámci mezí to ušlo. Co se mi ale nejvíce zamlouvalo a líbilo, byly samotné souboje, které byly do posledního detailu skvěle zpracované. Více takových fan filmů. Za mě dávám 80 % ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Lidem, co tohle vytvořili, by měli okamžitě dát 100 mega a pořádný herce a měli bysme tu konečně filmovou Laru Croft, na kterou by se dalo koukat. 70%. ()

Reklama

Reklama