Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie úspešnej britskej komédie The Inbetweeners (2011) sleduje príbehy štyroch najlepších priateľov: Willa (Simon Bird), Jaya (James Buckley), Neila (Blake Harrison), Simona (Joe Thomas). Už je to takmer rok, čo Jay býva so svojím strýkom v Austrálii, Neil si našiel prácu a Simon s Willom študujú na rôznych univerzitách. Ich životy sú opäť nudné v porovnaní s minuloročnými prázdninami. Všetko sa zmení, keď sa ostatným ozve Jay, ktorý tvrdí, že zahájil prevádzku nočného klubu v Austrálii a má toľko žien, koľko sa mu zažiada. Sľubuje, že sa nachádza v "hlavnom meste sexu", a chce, aby jeho priatelia prišli za ním na dovolenku. Ostatní takto dostávajú ponuku, ktorá sa neodmieta, a tak sa vydajú na svoje druhé prázdniny bez rodičov, počas ktorých by mali svoju pozornosť opäť upriamiť najmä na pitie a dievčatá. Postupom času však zisťujú, že nie všetko, čo im ich kamarát nahovoril, bola pravda. (Brano)

(více)

Recenze (54)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Alebo partička dementov v Austrálií. Seriál bol veľmi vítanou blbinou. Prvý film obstojnou zábavou a dvojka je úplne rovnaká. V prvom rade si treba uvedomiť, že to stojí na nekorektnosti, dementnosti a nesympatickosti. Počas celého sledovania filmu na vás dolieha ťažoba trápnosti, lebo sa už jednoducho nedokážete pozerať na to, ako sa ústrednej štvorici stávajú blbšie a blbšie situácie. Zároveň, to ale neprekračuje rámec fekálnosti. Vyhýba sa to moralizovaniu veľkým oblúkom. V konečnom dôsledku len zábavným spôsobom nastavuje zrkadlo súčasnému trendu cestovania( so všetkými postavičkami), aké si pod daným pojmom viete predstaviť. Veľmi dobre som sa zasmial. A pevne verím, že sa o pár rokov budeme rozprávať o trilógií. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kdo by jen tušil, že rok 2014 bude tak silný na Komedie! Nevzpomínám si, že bych někdy rozdal za rok tolik 5* jako rok minulý. Přizdisráči přidali na otáčkách a jedná se o nejuchylnější, nejfekálnější a nejsprostší komedii za celou dekádu. Ten film vám vyvolá buď zánět spojivek z nekontrolovatelného pláče ze smíchu anebo závažné břišní problémy. Kolikrát jsem brečel tak moc, že mi tři řádky dalších titulků ujely, no prostě neskutečně napsaná scénaristická sada plná bezvadních hlášek a neuvěřitelných situací, že budete na film vzpomínat ve velmi dobrém !! Film překonává Jump Street 2 a možná i Dumb and Dumber To. Síla, těším se na další projekci a vy neváhejte a stahujte vy Vybledlí parchanti !! :D ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Po geniálním seriálu přišel dobrý první film. A teď jdeme o další úroveň níže a už je to jen průměr, který drží jen ústřední čtyřka sympatických idiotů. Bylo fajn strávil v jejich společnosti další hodinu a půl, ale příště asi sáhne opět po seriálu. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Toto jednoznačně předčilo první díl. Opravdu je to banda idiotů, a to dělá film vtipným. Takže jsem spokojen, Jay mě pobavil. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla číčovina. Stejně jak předešlý díl. Ale ti borci jsou tak retardovaní, že je nelze nemilovat. Úlet jako prase :) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl nebyl úplně špatný. Tohle byl ovšem totální průser, který jsem jen s vypětím všech sil dokoukal do konce. Nevím, co bych zmínil z děje, protože mi přišlo, že se toho zrovna moc nedělo. Momenty, které mají potenciál vám pohnout s koutky jsou v celém filmu maximálně dva a na tyhle dva momenty připadá asi 200 trapných. Na své si přijdou i milovníci moči a fekálií. Jedna z nejhorších "komedií", jaké jsem za svůj život viděl. Jednoznačně odpad! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ultra pecka , když jsem zjistil že je i druhý díl , málem jsem se posral štěstím. Bohužel to ale nebylo lepší ani na stejné úrovni jako jednička. Super úvod, scéna v bazénu a pár dalších, ale jinak v celku nic moc. Každopádně asi nejlepší postižená partička co znám. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Jelikož mi Pařba v Pattayi, leží ještě do dnes v žaludku, tak sem musel urychleně dát komedii o hovnech, chcankách a dalších tělesných tekutinách. Dvojka neni tak o paření, jako o honbě za ztracenou láskou, jak poetické. První polovina je tedy našlapaná co se týče hlášek, a pak od jistého incidentu, se to klasicky zvrhne ve fekálnost. Takže v té druhé už sem tolik nesmál, snad je ke konci, kde to tak nějak vše vyřešilo. Ale je fajn, že nejen čtyři hlavní hrdinové, sou totálně vypatlaní pacienti, ale i okolí je dost šílené, takže díky tomu, nepůsobí tak moc retardovaně. A je fakt škoda, že i druhá polovina nesází na vtipné hlášky a situace, a musí se tam vyskytovat, takový přízemní humor, který ani neni vtipný, jen je prostě nechutný. Však parta, stále působí sympaticky a to morální rozhodnutí, je celkem kulantně vyřešeno. No a za netradičně vyústění situací, si tu čtyřku za slouží, ale bylo to na hraně. A rozhodně lepší jak Pattayi, na to vsadím svoji levou kouli. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Tyhle klučíky mám rád, jednak, jsou neskutečně ulítlý, mají perfektní angličtinu, a na vypnutí mozku mají zaručený lék, svejma nechutnejma hláškama zkrátka dokážou pobavit. Britský humor je zde zastoupen v té nejhorší míře, v jaké si jej lze představit, přes to si stále drželi úroveň oproti např.americkým Prcičkám. Ovšem 2 celovečerní film, bych viděl jako poslední strasti a slasti pánů Jaye, Willa, Neila a Simona. Jak se říká v nejlepším přestat, a to nejlepší mají tihle nadrženci po třech seriálových sezonách a celovečerním filmu už zkrátka za sebou. D\vojka už skllouzává do klasického klišé a tvůrci si začali vyžívat, babrat a vychutnávat až moc nechutných situací najednou. Tentokrát tři s velikým otazníkem. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

jsem fanda seriálu a první film mě, i přes zdejší neslavné hodnocení, opravdu bavil.. jenže ve dvojce je vtipu (resp. vtipných scén) minimum a ústřední čtveřice navíc tak nějak přestala být bandou sympatických looserů, co se chovají jako dementi, aby z nich už byli právě jen ti naprostí dementi.. a už to prostě tak nějak není ono... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

"If I was seeing things, I'd be seeing cool things, like Optimus Prime banging Katy Perry." Fekální, trapný a totálně primitivní humor podaný tak dobře, že je vlastně vtipný. Dvojka je překvapivě pořád nahláškovaná, lehce sitcomová, jízda, která stylem humoru rozhodně nesedne každému a s nechutnostmi to občas trochu přehání. Mě ovšem tahle parta a jejich sexistické myšlení za každých okolností pořád dost baví. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám politicky nekorektní námrd! Seriál mě minul o tři kliknutí myší, první celovečerák mě příjemně polechtal na varlatech a nejnovější návštěva země Vojebávačů klokanů mě potěšila plnohodnotnou kuřbou. Jede se podle starého dobrého, Prcičkami vopotřebovaného schématu, ale o hezkých šedesát námořních mil za hranicí dobrého vkusu. Něco tak nechutného, fekálního a dementního jsem hodně dlouho neviděl. Základním pilířem v těch pěti vystříkaných hvězdách je však fakt, že jsem se jakožto divák dokázal naladit na jejich vlnu a naprosto přirozeně jsem střídal hurónský chechot s nezřízeným blitím. Už pan Trier, dvě dekády zpět, informoval diváky o jejich vnitřních idiotech a přesně o tom vychutnání si podobné debiloviny nejhrubšího zrna je. Najděte svého vnitřního idiota nebo praktikujte misionáře do vyplandání varlat. Ha ha. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Po výborném seriálu a našlapaném prvním filmu přichází velmi ospalé pokračování. I přes to, že se opět sešla celá parta včetně několika známých z minulých částí, tak tentokrát už nestačí po celou dobu bavit. Spousta fórů vyznívá do prázdna nebo už jsou za hranicí toho, co jsme u nich měli dřív, tak rádi. Občas vás sice něco probudí z polospánku a máte pocit, že se to zase vrací k lepšímu, ale bohužel krom těchto světlejších chvilek se jedná o pouhopouhou recyklaci předchozích vtipů a zápletek. Snad už tuhle látku nechají tvůrci na pokoji. 5.5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ti kluci jsou hovada, ale v prvním filmu mě docela zaujali a podobně je to i tady. Asi bych si někdy měl dát i seriál, protože ten by mohl stát - alespoň podle hodnocení - opravdu za to. Tohle je místy hnusné, místy opravdu vtipné, místy o ničem, no a do toho je tu ještě Austrálie. A samozřejmě ty holky, s kterými to nikdy není jednoduché. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

v podstate to same ako prva cast, ale este viac bez deja kde je cely film v podstate len sled viac menej vtipnych scenok. uroven zabavnosti zavysi od toho ci vam pride vtipne hovno na hlave ci zvracanie v kupalisku, ak ano tak to moze byt dokonca pre vas i film roku... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku jsem viděl poprvé v době,kdy jsem tuhle partičku neznal a musim říct,že se mi až tolik nelíbila...pak jsem ovšem zkouknul výborný seriál a první film zpětně přehodnotil.S dvojkou se to má nakonec tak,že jede po stejných kolejích jako první díl,tu a tam si půjčí něco s Kevin a Perry Go large,ale přesto pořád dokáže solidně zabavit a je lepší než většina letošní komediální úrody.:Některé vtipy jsou sice hodně přes hranu a obešel bych se bez nich,ale k Inbetweeners to patří...70% ()

Reklama

Reklama