Reklama

Reklama

Eunggeubnamnyeo

(seriál)
  • Jižní Korea 응급남녀 (více)

Epizody(21)

Obsahy(1)

Jin-hee (Ji-hyo Song) žila spokojeným životem odborné dietoložky. To bylo ale ještě před tím, než poznala Chang-mina (Jin-hyuk Choi). Ten byl tehdy studentem medicíny a na první pohled docela atraktivním mladíkem. Jen krátce nato v sobě dvojice nalézá zalíbení a než by se jeden nadál, tvoří manželský pár. A to i přes určité námitky ze strany mladíkových rodičů, majetných doktorů, spatřujících ve svém synovi vlastního profesního následovníka. Díky své tvrdohlavosti ale Chang-min končí s medicínskou stáží a začíná pracovat jako farmaceutický prodejce lékárenských potřeb. A jak čas plyne dál, dvojici, kterou zprvu pojilo štěstí a vroucná láska, dnes naplňují jen hádky a partnerská intolerance. Mladíkova rodina dává vše za vinu Jin-hee. Svůj vyhraněný názor nutí nejenom synovi, který jej s postupem času akceptuje a k vlastní ženě se chová jako k cizí, ale také blízkému okolí, začínajícímu Jin-hee hluboce pohrdat. Netrvá dlouho a dvojice se ocitá v rozvodovém řízení. Po určité době se Jin-hee upisuje k výuce medicíny. A protože jako mladá lékařka potřebuje sbírat zkušenosti, stává se stážistkou nemocničního komplexu, v jehož útrobách se jednoho dne střetává tváří v tvář svému bývalému muži. Chang-min, dnes již úspěšný absolvent medicíny, patří ke stálému personálu nemocničního zařízení, které se zakrátko stává bojištěm rozvedené partnerské dvojice, potlačující v sobě hněv jednoho k druhému. (Conspi)

(více)

Recenze (7)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ano, bohatě by stačilo 16 dílů a o nic zásadního bychom asi nepřišli, ale nemůžu říct, že bych se nudila. Naopak, všechny ty nemocniční a romantické zápletky mě bavily. A to i přesto, že seriály s nemocniční tématikou jinak nevyhledávám. I když mám Jin Hyuk Choie ráda a byl pro mě hlavním důvodem ke zhlédnutí, myslím, že se má pořád kam zlepšovat. Na vedlejší role je ho škoda, na hlavní mu něco málo chybí. Zatím je podle mě někde mezi. Ale věřím, že jeho charizma s věkem jenom poroste a jednou z něj padnu na zadek. Od čehož jsem už vlastně jednou neměla daleko (Gu family book :)). Hlavní hrdinka byla takový neutrál. Nebyla jsem z ní nadšená, ale nevadila mi. O něco víc mě třeba zaujala doktorka Shim Ji Hye. Její povaha a nadhled mi skvěle sedly. Clara, která ztvárnila Ah Reum, má zase jeden z nejhezčích ženských úsměvů, které jsem kdy viděla. Zato doktor Gook mi přišel dost jalový a nezáživný. Při závěrečném sestřihu jsem se nadšeně culila od ucha k uchu, takže nižší hodnocení by nedávalo smysl. 4* ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Dobrý, příjemný koukání, kterýmu nemám co vytknout snad kromě neustálýho opakování scén. Hlavní pár byl vynikající, i když to bylo jasný už od chvíle, kdy bylo oznámeno obsazení. Ostatní postavy taky fajn, dokonce i ta protivná tchyně (tu herečku opravdu nemusim) byla ve finále docela ucházející. Jedině bych snad uvítala víc doktořiny a míň lovestory, ale chápu, že někomu to zase vyhovuje přesně naopak. Scénka s taxikářem Kang Garym pobavila. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na něco takového to má až moc dílů. V podstatě se pořád dokola opakovaly ty samé scény – nejen v jejich milostném životě, ale i v práci. Problém-seřvání-usilovná práce-uznání. Navíc na to, že jim už je tolik let, tak dělali z některých banalit strašný problémy (viz jen to když spolu šéf a Jin Hee spali na jedné posteli. Jen spali, nic nedělali, ale hrozný problém, jako kdyby jim bylo 16). Ta nedospělost a častá teatrálnost se mi nelíbila. Navíc hlavní hrdinka mi přešla taková nevýrazná, skoro jako by už nemohla a nedokázala dál utáhnout hlavní roli. Bohužel ani role Choi Jun Hyuka, Chang Min, se mi nelíbil, tak nějak mi přišel, jako zbytek seriálu, jako puberťák, co se nejdřív musí mstít, pak neví, co chce, pak když to zjistí, to musí uzurpovat a chovat se jako malej kluk. Proto jsem ze všech nejraději měla ráda šéfa, v podstatě už od prvního dílu jsem mu fandila (tedy ne happyend s hrdinkou, ale jen pro něj jsem si přála, aby ho v jeho imaginárním životě potkalo jen to nejlepší). Celkově je to taková nemastná neslaná série, co nemá moc co nabídnout. Přeloženo. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Nerad škatulkuji, a proto se snažím dávat šanci všem seriálům, protože se někdy ukáže, že i z ošklivého káčátka se vyklube krásná labuť. Bohužel, to se v případě Emergency Couple nestalo. Přiznávám se, že jsem seriál nedokoukal do konce a ani to v budoucnu nemám v úmyslu. V kostce souhlasím se Zízou, to co hlavní protagonisté předváděli, bylo jim věkově nepříslušející. Ze židle mě nezvedl ani Choi Jun Hyuk, který mi zatím seděl jen v Go Family Book, ani Song Ji Hyo, ke které jsem si cestu také nenašel. A lékařské prostředí zkázu jen dokonalo. Emergency Couple tak dávám s 2* a statusem zahozeno vale. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Keďže som milovník ázijských seriálov, takáto mňamka s našou Ji-hyo mi nemohla uniknúť. Osobne sa mi podobný seriál veľmi páčil, priblížil ná pohľad na osud lekárov na pohotovosti a niektoré veci aj veľmi autenticky priblížil nám laikom. Neviem, či to naozaj takto funguje ale ak áno môžem byť len rada, že tam nebudem nikdy pracovať...Čo sa týka príbehu okolo hlavných hrdinov, bolo to veľmi osviežujúce s troška iným koncom ako všetci čakali. Zasmejete sa, poplačete si, stláčate päste a chcete zastreliť Changminovu matku.........80% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama